Zasto-se-rade-nova-izdanja-treninga-Blog-Baner

799 pregleda
0 komentara

ZAŠTO SE PRAVE NOVA IZDANJA LES MILLS TRENINGA?

Svi ljubitelji Les Millsa uvek sa nestrpljenjem očekuju nova izdanja Les Mills treninga, bez obzira na to koji trening im je favorit, jer – promene uvek prijaju ako su na bolje, a čitav Les Mills tim svakodnevno radi na tome da svako izdanje treninga bude zanimljivije od prethodnog.

Za one koji su se tek od nedavno zainteresovali za Les Mills, da pojasnimo: izdanja treninga se menjaju na svaka tri meseca. Ukoliko si relativno nov član Les Mills zajednice, možda ti nije jasno zbog čega, pa ćeš pomisliti: ”Zašto se izdanje menja sada, kad sam taman naučio svaki pokret i kada znam da ga izvedem potpuno pravilno?”

EVO ODGOVORA NA PITANJE – ZAŠTO SE PRAVE NOVA IZDANJA LES MILLS TRENINGA?

Svaka nova pesma u svakom novom izdanju treninga ima veliku ulogu u potrošnji kalorija na svakom treningu. Kada prvi put radiš novo izdanje, potrošnja kalorija biće manja nego na prethodnim treninzima i to je okej – novi pokreti i koraci ne mogu se iz prve izvesti u punoj amplitudi, jer su kombinacije pokreta još uvek nepoznate i ne možete da date svoj maksimum.

KAKO NOVA IZDANJA UTIČU NA NAŠE REZULTATE?

Na svakom sledećem treningu, potrošnja kalorija se povećava. I onda dostižemo svoj maksimum za to izdanje. Tada potrošnja kalorija ponovo počinje da pada. Prirodno je – kada idemo na isti trening duži vremenski period, tvoje telo zna šta da očekuje i naći će način da minimalizuje potrošnju – ili, da budemo potpuno iskreni, počeće malo da vara. Ovo nije dobro za željene rezultate i zato organizmu treba nova promena kako bi povećao potrošnju kalorija.

BOLJI REZULTATI – NOVA ENERGIJA – VIŠE ZABAVE

Pored uticaja na rezultate na koje, sada smo objasnili, nova izdanja mnogo utiču, kakav bi to trening bio da se na njemu i ne zabavimo? I da se ne obradujemo kada čujemo svoju novu, omiljenu pesmu, pa njoj u čast, uradimo koje ponavljanje više?

Jer, pored uticaja na rezultate, Les Mills vodi računa i o aktuelnosti svakog novog izdanja. Kada kažemo aktuelnost – mislimo na najnovije muzičke hitove, ali i na najnovija svetska istraživanja kojima se vode kreatori svakog novog Les Mills treninga.

I tako će te kombinacija novih naučnih dostignuća i popularne muzike dovesti do rezultata.

STIŽU NOVA IZDANJA LES MILLS TRENINGA

Sada kad znaš kako će nova izdanja uticati na tvoju formu, želiš među prvima da probaš nova? Pozivamo te na Belfis, najveći regionalni fitnes festival gde ćete svi moći da probate nova izdanja Les Mills treninga – rame uz rame sa Les Mills instruktorima, a pre svih.

Koji treninzi nas očekuju na bini Belfisa i kada?

U subotu, 16. septembra, ponesi opremu i spremi se za: CX WORX, Body Balance, Body Vive, Body Attack, Body Combat, Body Jam i Grit.

Sve informacije o Les Mills treninzima na BELFIS-u očekuju te na Facebook stranici Les Mills Balkan.

Share on Facebook73Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

LESMILLS