Quarterly 2016_baner_blog

1006 pregleda
0 komentara

ZAŠTO JE QUARTERLY DOGAĐAJ KOJI NE ŽELIŠ DA PROPUSTIŠ?

Ako si Les Mills instruktor, onda znaš da su Quarterly radionice tvoja velika prilika za edukaciju i napredak i da takvu priliku možeš da iskoristiš na svaka tri meseca. S obzirom na to da se ne dešavaju svaki dan, pametno je iskoristiti baš sve što ti pruža. Q je prava prilika da doživiš nova izdanja, družiš se sa drugim instruktorima i učiš od najboljih.

9 razloga zbog kojih bi trebalo da prisustvuješ Quarterly radionicama:

1. Imaš priliku da vidiš, naučiš i doživiš nova izdanja

Ovo je glavni razlog zbog kog idemo na radionice. Mi smo uvek spremni za nešto novo i uvek s nestrpljenjem očekujemo Quarterly. Bez obzira da li je u pitanju BodyAttack, BodyCombat, RPM ili BodyVive, sigurno želiš da budeš prvi koji će probati nova izdanja.

2. Bićeš u toku sa najnovijim informacijama i trendovima

Les Mills se trudi da istakne i tvoje znanje, ne samo performanse. Vežbači uvek osete razliku između onih koji znaju i razumeju, pa tek onda rade, i onih koji to rade samo zato što su videli od drugih kako bi to trebalo ili misle da je kreativnost u vežbanju presudna. Ono što vas posebno izdvaja jeste znanje!

3. Osvežićeš energiju koja se možda uspavala

Kao instruktoru koji se tim poslom bavi već duže vreme, može se desiti da izgubiš onu početnu energiju po kojoj su poznati tvoji treninzi. Naporan rad i davanje 100% svojih mogućnosti može uticati na to da se euforija povremeno utiša. Sigurno ti se dešavalo da si iscrpljen, a svejedno želiš da pokreneš i motivišeš svoje vežbače – to nije nimalo lako. Quarterly ti pruža priliku da osvežiš energiju i počneš sve ispočetka sa još većim žarom. Zašto bi oklevao?

4. Imaćeš priliku da upoznaš majstore svog zanata

Najbolji Les Mills instruktori nisu uvek na dohvat ruke da možeš da porazgovaraš sa njima. Quarterly radionice ti daju priliku da ih pitaš sve što te zanima, ostaneš u kontaktu s njima i iznad svega učiš od njih.

5. Upoznaćeš kolege iz drugih fitnes centara

Bez obzira na to da li radite zajedno ili odvojeno već duže vreme, svaki novi susret je zanimljiv. Quarterly radionice su odlična prilika da vidiš sve svoje kolege, naročito one koje ne viđaš svaki dan jer dolaze iz drugih klubova.

6. Možeš da proceniš svoja dostignuća i oceniš sam sebe

Ne upoređuješ se sa vežbačima jer su oni tvoji učenici kojima si, na neki način, idol. Na Quarterly radionicama si u društvu instruktora i zbog toga je to odlična prilika da zaista vidiš šta si uspeo da uradiš do sada i šta je to što bi mogao da popraviš. Ovde se ne radi o takmičenju i konkurenciji već smernicama za tvoj dalji rad.

7. Unapređenje tehnike je samo pitanje vremena

Prisustvo na Quarterly radionicama je šansa da postaviš pitanje i dobiješ koristan savet kako da unaprediš svoj rad. Svaki dan je prilika da se nauči nešto novo i naše telo napreduje sa vežbanjem. Tokom ovih radionica imaš ljude na koje možeš da se ugledaš. Pokreni se i pitaj sve što te zanima kako bi dostigao najbolju verziju sebe.

8. Za sticanje znanja uvek je potrebno vreme

Ovo je važno za sve one koji svoju karijeru shvataju ozbiljno. Interakcija sa predavačima ti omogućava da naučiš nove stvari, prikupiš nove informacije i središ one koje se već nalaze u tvojoj glavi. Postavljaj pitanja! Mnogi od nas su stidljivi da se jave i postave pitanje, a kada se pitanja postavljaju naglas, svi mogu nešto da nauče.

9. Prilika za sjajan provod i nezaboravne uspomene

Počni polako, shvati ozbiljno, ali ne zaboravi da se zabaviš! Viči, izbaci sve iz sebe, vreme je za dobru zabavu! Stavi se u ulogu vežbača koji je došao na dobru žurku. Slikaj se, opusti se i osećaj se fenomenalno, Quarterly se ne dešava svaki dan!

Preuzeto sa Mind Blow Me

Share on Facebook13Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

LESMILLS