Vesti

treniraj_sa_ninom_dobrev

1314 pregleda
0 komentara

TRENIRAJ SA NINOM DOBREV

Kako sama za sebe kaže, fitnes zavisnica, Nina Dobrev je zaljubljenica u Les Mills GRIT, naučno potkrepljen i testiran visokointenzivni intervalni trening koji daje brze rezultate, a traje samo 30 minuta, što ga čini idealnim za njen, često prebukiran, dnevni raspored.

”Potpuno je drugačiji od svih treninga, jer je za njega potrebno zaista mnogo mentalne snage, pogotovo na početku”, kaže ona. «Potrebno je da potpuno ignorišeš svoje granice. Kada ih pređeš, svako sledeće dostignuće ohrabriće te još više».

NINA I LES MILLS

Nina se, u saradnji sa Les Millsom, odlučila da i sama kreira svoj Les Mills Grit Cardio, jer želi da promeni živote ljudi isto kao što GRIT promenio njen.

Ninin GRIT Cardio sprema se za januar, a do tada, pripremljen je poseban set vežbi koji će svake nedelje, u narednih mesec dana, biti dostupan svima koji se prijave za Ninin ekskluzivni trening.

ŠTA ON SADRŽI?

Četiri nedeljna treninga koji će do januara popraviti tvoju kondiciju spremiti te za ekskluzivni Les Mills GRIT u januaru, četvoronedeljni plan HIIT treninga kroz koji te vode Les Mills master treneri i što je najvažnije, ekskluzivni pristup Nininom GRIT-u u januaru.

KAKO DO PLANA?

Sve što je potrebno da uradiš jeste da klikneš na OVAJ LINK, popuniš kontakt formu i prva nedelja treninga stiže na tvoju mejl adresu.

Više informacija, kao i kako napreduju Ninini fanovi širom sveta trenirajući po njenom planu, možeš da potražiš koristeći heštag #trainlikenina.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Najnovije

LESMILLS