Vesti

Les_Mills_Live

2200 pregleda
0 komentara

SVE ŠTO TREBA DA ZNAŠ PRE DOLASKA NA LES MILLS LIVE

Les Mills Live Serbia održava se 1. aprila u Velikoj dvorani Sportskog centra Spens. Poslednje pripreme su u toku, a čitav Les Mills Live tim s nestrpljenjem očekuje više od 2000 posetilaca. Onih koji će trenirati i onih koji će sa tribina posmatrati neverovatnu energiju koja će tog dana kružiti salom.

Zato smo ti pripremili odgovore na pitanja koja sigurno imaš za nas.

Da li mogu samo da gledam treninge?

Naravno. Spens će biti dovoljno veliki da primi sve zainteresovane ljude koji će tog dana želeti da prisustvuju spektaklu, kao vežbači ili kao navijači sa tribina – nije važno. Dobra energija biće prisutna i na tribinama, kao i na podijumu.

Da li Spens ima svlačionice?

Da. Moći ćeš da se presvučeš kada dođeš u Spens, ali verovatno ti je značajnije to što ćeš moći da se presvučeš kada sa treninga budeš odlazio, jer će biti žestoko, kao i na svakom Les Mills treningu do sad. Svlačionice imaju tuševe, ukoliko posle treninga budeš želeo da se osvežiš.

Da li ćeš imati gde da odložiš stvari?

Savetujemo ti da svoje stvari nosiš u torbi sa sobom i da torbu u toku treninga ostaviš negde gde ćeš moći da je vidiš, jer Spens nije u mogućnosti da obezbedi toliki broj ormarića za odlaganje stvari koliko posetilaca očekujemo.

Da li ti treba neka posebna oprema?

Ukoliko dolaziš na Body Combat, Grit, Attack ili Jam, potrebna ti je samo sportska oprema u kojoj i inače treniraš i u kojoj se osećaš udobno.
Ako dolaziš na Body Balance, ponesi strunjaču, ukoliko je imaš. U suprotnom, i veći peškir će biti sasvim dovoljan.

Da li treba da nosiš vodu sa sobom?

Naši prijatelji iz Hebe obezbedili su osveženje za posetioce Les Mills Live festivala, a ne preporučujemo vodu iz vodovoda za piće. Pored vode, Nestle je pripremio Nes kafu, a ako u toku treninga ili posle njega ponestane energije, u pomoć priskače Red Bull.

Kako da dođeš od autobuske stanice do Spensa?

Novi Sad ima veoma funkcionalan i tačan gradski prevoz, kojim možeš da dođeš od autobuske stanice. U pitanju su linije 64, 61, 62 i 69, a cena autobuske karte je 55 dinara. Ukoliko se odlučiš za taxi prevoz, ne preporučujemo ti vožnju taxijem kog prvo nisi kontaktirao i naručio. Kako bi izbegao neprijatnosti, pišemo ti brojeve telefona nekoliko proverenih taxi udruženja u Novom Sadu.

Crveni taxi: 066 44 55 77
Novus taxi: 065 220 220 2
VIP taxi: 066 444 000

Ukoliko u Novi Sad dolaziš sa ekipom, organizovanim autobuskim prevozom, kontaktiraj nas na broj 063/433-712, kako bismo autobus usmerili na parking najbliže ulazu u Spens.

Les_Mills_Live

Evo i reda vožnje pomenutih autobusa, za subotu, 1.april.

 Najcesca_Pitanja_o_LML_Slike_02.jpg-2

Kada će kapije Spensa biti otvorene za učenike?

Već od 12 časova dvorana će biti otvorena za učesnike i posmatrače, koji na vreme žele da zauzmu svoje mesto u prvim redovima. Svečano otvaranje i početak festivala zakazani su za 13.30. Ukoliko tvoj trening počinje u popodnevnim časovima, dođi pola sata pre treninga, kako bi uspeo da se registruješ, presvučeš i spreman dočekaš trening.

Les_Mills_Live

Gde ulaziš na Les Mills Live?

Na festival ulaziš sa zapadne strane sportskog centra Spens, službeni ulaz broj 2, koji se nalazi između platoa i stadiona Karađorđe.

Les_Mills_Live

Da li ćeš imati gde da kupiš hranu?
Les Mills Live traje čitavo popodne. U okolini Sportskog centra Spens nalaze se brojni kiosci i restorani domaće kuhinje, gde ćeš za 300 do 400 dinara moći da ručaš.

Da li ćeš na Les Mills Live festivalu moći da kupiš Reebok i Reebok Les Mills opremu?

Da! Kompanija iFIT svoje online police spušta u realan svet. Svu opremu koja se sada nalazi na iFIT online shopu moći ćeš da kupiš u Spensu sa čak 25% popusta! Deo nove kolekcije pripremljen je specijalno za Live, gde će i biti prvi put prikazan. To znači da ćeš među prvima moći da nosiš najnoviju Reebok i Reebok Les Mills opremu. Moći ćeš da platiš i ovim platnim karticama: Dina Card, Visa, Maestro, Master Card, ukoliko na festival ne želiš da nosiš novac.

Želiš da postaneš Les Mills instruktor?

Ukoliko se već baviš fitnesom ili si zaljubljenik u Les Mills treninge koji bi voleo da se oproba kao instruktor i da se pridruži timu koji broji više od 120 000 veoma traženih Les Mills instruktora, na Liveu ćeš moći da se prijaviš za početni modul. Takođe, ukoliko još uvek razmišljaš o toj ideji, dođi na Live i pitaj šta god te zanima u vezi sa edukacijama, a spremili smo ti i posebnu ponudu.

Ukoliko se još nisi prijavio za Les Mills Live ili u poslednjem trenutku poželiš nekoga da povedeš, ne brini. Na licu mesta moći ćeš da se registruješ i uđeš na trening, takođe besplatno.

Vidimo se 1. aprila u Novom Sadu, treniraćemo i sjajno se zabaviti!

Satnica Les Mills Live Serbia 2017:

13.30 Uvodna reč

13.40 Nacionalni ansambl KOLO

13.55 Ceremonijalno otvaranje

14.00 Body Attack

15.05 Dejana Bajić – Contemporary

15.15 Body Balance

16.20 Groove – Break Dance

16.30 Grit

17.05 Nacionalni ansambl KOLO

17.15 Body Jam

18.20 Capoeira Senzala

18.30 Body Cobat

Za besplatno učešće na Les Mills Live Serbia prijavi se klikom na baner ispod.

Les_Mills_Live

Share on Facebook88Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

LESMILLS