Vesti

nova_izdanja_les_mills_treninga

1050 pregleda
0 komentara

STIŽU NOVA IZDANJA LES MILLS TRENINGA

Nova izdanja Les Mills treninga s nestrpljenjem se očekuju među svim ljubiteljima Les Millsa.

Bez obzira na to koji trening im je favorit, promene uvek prijaju ako su na bolje.

Sa posebnim nestrpljenjem se iščekuju izdanja koja stižu posle novogodišnjih i božićnih praznika, kada nam promena nakon opuštanja uz prazničnu trpezu svakako prija.

Ukoliko si tek počeo da ideš na Les Mills treninge, i nije ti jasno zašto se ona prave sada kad si naučio da svaki pokret izvedeš pravilno, odgovor je – da bi nastavio da vidiš rezultate.

KAKO NOVA IZDANJA UTIČU NA REZULTATE?

Svaka nova pesma u svakom novom izdanju treninga ima veliku ulogu u potrošnji kalorija na svakom treningu. Kada prvi put radiš novo izdanje, potrošnja kalorija biće manja nego na prethodnim treninzima i to je okej – novi pokreti i koraci ne mogu se iz prve izvesti u punoj amplitudi, jer su kombinacije pokreta još uvek nepoznate i ne možete da date svoj maksimum.

Na svakom sledećem treningu, potrošnja kalorija se povećava. I onda dostižemo svoj maksimum za to izdanje. Tada potrošnja kalorija ponovo počinje da pada. Prirodno je – kada idemo na isti trening duži vremenski period, tvoje telo zna šta da očekuje i naći će način da minimalizuje potrošnju – ili, da budemo potpuno iskreni, počeće malo da vara. Ovo nije dobro za željene rezultate i zato organizmu treba nova promena kako bi povećao potrošnju kalorija.

A kada nova izdanja donesu novu energiju, bolju zabavu, i što je još važnije – bolje rezultate.

KADA STIŽU NOVA IZDANJA TRENINGA?

Nova izdanja treninga probaćeš već početkom februara u svim Les Mills klubovima.

Do tada, prati našu Facebook i Instagram stranicu, kao i sajt, da saznaš kako će izgledati nova izdanja treninga.

Share on Facebook24Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Najnovije

LESMILLS