Vesti

Baner_za_vest_Stize_QW_V2

1322 pregleda
0 komentara

STIŽE NAM DRUGI QUARTERLY U 2017. GODINI

Les Mills Live, koji je ujedno bio i prilika da se instruktori iz tima Les Mills Balkan okupe, pokazao je određene vredosti. I mi smo ih pokazali svima. Od tada, prošlo je toliko vremena da zakazujemo novi susret – novi Quarterly, ali sada menjamo fokus.

Ne samo dobri treninzi, već učenje, druženje i trening. Kako je od aprila Crna Gora postala deo tima Les Mills Balkan, drugi Quarterly u 2017. godine će se održati na dve lokacije.

1. Srbija, Novi Sad – 17. jun, Flex fitness centar

2. Crna Gora, Podgorica – 24. Jun, Star fitness

DRUGI QUARTERLY – GROUNDWORKS

Do sada smo već verovatno razjasnili da Quarterly predstavlja kontinuiranu edukaciju Les Mills instruktorima i da se on održava od dva do četiri puta godišnje. Tačnije, održava se u trenucima kada se klubovi pripremaju za prezentaciju novih izdanja, a instruktori prethodno imaju tu čast da među prvima vide kakva su nova izdanja, koja muzika će ih pratiti, šta je to novo u izdanjima i najvažnije – kako da ta izdanja prezentuju da bi se svako od vas na kraju treninga osećao kao da je taj trening bio samo za njega i salu napustio sa osmehom i željom za novim treningom.

Quarterly ima više različitih formata. Izbor formata za Quarterly zavisi od toga šta želimo da stavimo kao fokus za unapređenje rada naših instruktora. Format Groundworks podrazumeva da će ovog puta fokus biti na teorijskom delu, kao i na prezentacijama samih instrukora. Tokom Groundworksa svaki instruktor dobiće mogućnost kratke prezentacije na osnovu koje dobija feedback za unapređenje, kao i akcioni plan kako da to učini.

Kao što vidiš, postoji mnogo faktora zbog kojih se kaže da je instruktorski Les Mills tim najmoćniji tim na svetu, zbog čega ovaj tim broji više od 100 hiljada instruktora, a ovaj broj je svakog dana sve veći.

Ukoliko spadaš u zaljubljenike u Les Mills treninge podeli ovu vest na svojim društvenim mrežama i među prvima najavi da stižu nova izdanja u Les Mills klubove, širom Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

Ukoliko razmišljaš da se pridružiš našem timu, prijavi se putem OVOG linka nakon čega ćemo te kontaktirati i dati detaljnije informacije o svemu što te zanima.

Share on Facebook42Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

LESMILLS