Vesti

body_attack_100

396 pregleda
0 komentara

STIŽE BODY ATTACK 100

S nestrpljenjem očekivani i dugo najavljivani Body Attack 100 spreman je i čeka svoj put do klubova.

Inspirisan atletskim pokretima, visokointenzivan sportski kardio trening, doživljava svoj jubilej!

Body Attack postoji od 1980. godine, a svetsku popularnost stiče od 1999., dok se sada izvodi u većini klubova koji imaju Les Mills programe.

Potpuno novi spoj atletskih vežbi stigao je iz godina akumuliranog znanja i iskustva program direktorke Body Attacka Lise Osborne, a vođeni dosadašnjim iskustvom, ne sumnjamo da će ovo izdanje biti posebno intenzivno, energično i uzbudljivo.

BODY ATTACK 100 KAO DOBRO ČUVAN RECEPT

Kako iza svakog izdanja Body Attack treninga stoje meseci prethodnog istraživanja i godine prethodnih izdanja i osluškivanja potreba i navika vežbača, ljubitelji Body Attacka od već popularne ”stotke” očekuju mnogo.

O ovom izdanju se opet, vrlo malo zna, ali – imamo insajdera.

KOJE KOMBINACIJE POKRETA TE ČEKAJU U NOVOM BODY ATTACKU?

Od 1. februara prati našu Instagram stranicu @lesmills_balkan i od Body Attack trenera, Sofije Tasić, saznaj koje kombinacije pokreta te čekaju u novom Body Attacku, kao i koje i kakve sve benefite će ti doneti.

Takođe, ovi pokreti sjajno će te pripremiti za april, kada novo izdanje dolazi u klubove.

ŽELIŠ DA POSTANEŠ BODY ATTACK INSTRUKTOR?

Ukoliko imaš želju da Body Attack 100 radiš iz drugačije perspektive – sa stejdža, ovo je prilika koju ne treba da ispustiš!

Body Attack edukacija zakazana je za 17. i 18. februar, a način na koji možeš da se prijaviš, kao i više informacija možeš da pronađeš klikom na baner ispod.

cta banerčić - body attack 100 - les mills
Share on Facebook15Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Najnovije

LESMILLS