Vesti

les_mills_live

2474 pregleda
2 komentara

SPEKTAKULARNO NA LES MILLS LIVE FESTIVALU

Les Mills Live Serbia je završen, do sledeće godine! Novosadski Spens ugostio je više od 2000 ljubitelja fitnesa i svih vas koji ste želeli da se upoznate sa drugačijim fitnesom. Svi ste trenirali kao jedan!

Svih pet treninga koji su prikazani u Spensu, imali su svoje fanove, koji su se na parketu Spensa okupljali pre početka treninga, ćaskajući, razmenjujući omiljene pokrete i očekivanja od Les Mills Live festivala. Čini se da ničija očekivanja nisu bila izneverena, jer su se svlačionicama i holom koji je vodio u Veliku salu Spensa čuli oduševljenje i utisci sa omiljenih treninga.

I dok se utisci i emocije konačno sležu, i prezenteri i ljubitelji fitnesa koji su tog dana trenirali u Spensu, postaju svesni da su prisustvovali istinskom fitnes spektaklu, koji je jedinstven u čitavom regionu, a samo 16 zemalja u svetu zaslužilo je privilegiju da ga organizuje.

Les_Mills_Live

LES MILLS LIVE OKUPIO REGION

U Novi Sad pristigli ste iz čitavog regiona, ali taj put nije vas umorio. Na parketu ste se smenjivali skačući, boksujući i plešući, praćeni bitovima najpopularnijih svetskih hitova i reflektorima koji su bacajući svetlost na čitavu dvoranu otkrivali koliko vas je zapravo – i na treningu i na tribinama.

Čak i slučajni posetioci Spensa, koji su se festivalu priključili iz šetnje, znatiželjni da vide šta je privuklo tako veliki broj ljudi, vrlo teško su ostajali mirni na tribinama, nošeni energijom prezentera na bini i vežbača.

Najeminentniji prezenteri regionalne Les Mills zajednice oduševili su prisutne! Od kratkog predstavljanja svih treninga na samom početku festivala, pa do poslednjih taktova pesme kojom se završio poslednji trening, instruktori su poglede vežbača držali prikovanim za binu, svojim timskim radom i uvežbanošću.

Les_Mills_Live

Uz fantastične prezentere, vežbačima su dah oduzimali i gosti festivala – ansambl “Kolo”, evropska prvakinja u četiri plesne discipline Dejana Bajić, plesno udruženje “Groove” i trening centar “Tajs” koji je izveo capoeiru.

Naravno, čitav događaj bilo bi nemoguće organizovati bez prijatelja događaja, kompanija iFIT i Reebok. Svi posetioci festivala mogli su da se osveže uz Heba vodu i Frutabelu, koje je obezbedila kompanija Nectar. Baterije je vežbačima punila Nescafe kompanije Nestle, a posle napornog treninga svim fitnes entuzijastima dobro je došao Red Bull.

Slika koju smo iz Spensa poslali u svet bez sumnje odjeknuće fitnes zajednicom, a upravo ta slika odraz je odličnog provoda kom smo svedočili za vikend u Spensu.

Share on Facebook90Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0

2 Responses to “SPEKTAKULARNO NA LES MILLS LIVE FESTIVALU”

  1. Les Mills

    Draga Ksenija, fotke stižu čim ih naš fotograf spremi za objavljivanje. Prati našu Facebook stranicu – Les Mills Srbija. :)

    Reply

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

LESMILLS