RPM

435 pregleda
0 komentara

RPM 75 – POBEDI UZBRDICE

Dobrodošao na RPM 75!

Ovo će biti zabavna i uzbudljiva vožnja, putovanje kroz koje ćeš poboljšati tvoj fitnes nivo. Jednostavno, zar ne.

Muzka te vodi sve vreme, ritmična je, moderna i energična. Sve standarno! Naravno! Dillon Francis sa pesmom Anywhere postavlja bit i ton, Kaiser Chiefs nas uvodi u brzinu, Ariana Grande i Side To Side pruža jedinstveni obrt u brdima, dok je Birdy zadužena za uzbuđujuće momente koje volimo na Intervalima.

RPM pesma za brzinu Indian Summer od Jai Wolfa je pesma koja se posebno ističe lepotom i privlačnošću. U osnovi, moramo reći, perfektna play lista. Što se tiče pokreta, išli smo od teškin i sporih do brzih i zabavnih – upravo takve osećaje izazivaju, a to možemo doživeti u pesmi Side To Side kroz zabavu i intenzitet.

Ukratko, promena ubrzanja uvešće te u stanje transa u pesmi Indian Summer, dok ćes u pesmi All Systems imati pravi fitnes test u Mountain Climbu. Stvarno se nadamo da ćeš uživati u novom izdanju RPM treninga.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

LESMILLS