Vesti

Rimini

1166 pregleda
0 komentara

RIMINI 2017: NAJVEĆI FITNES SAJAM U EVROPI

Rimini Wellness, ime mu kaže, je najveći fitnes sajamu Evropi. Na njemu se jednom godišnje okupljaju ljubitelji i prezenteri fitnesa iz celog sveta. Naravno, najpoznatija imena Les Millsa naći će se na festivalu, pa turistička agencija Kompas Tourism & Travel u saradnji sa Les Mills Srbija & BiH organizuje putovanje u ovaj italijanski grad.

PUTUJEMO U RIMINI

Rimini Wellnes ove godine se održava od 1. do 4. juna. Ovaj četvorodnevni događaj je prilika za treniranje, edukaciju, informisanje i zabavu, jer će se na jednom mestu naći svi veliki svetski fitnes brendovi, a od strane iskusnih svetskih instruktora biće prezentovani popularni fitnes koncepti.

LES MIILLS U RIMINIJU

Zašto je Les Millsu mesto u Riminiju? Zato što je Rimini veoma važan za razvoj grupnog fitnesa, a šta je Les Mills nego najpopularniji koncept grupnog fitnesa na svetu.

Zbog toga će se na sajmu sastati vežbači i instruktori koji će razmeniti ideje i iskustva, a sve pod okriljem dobre zabave u italijanskom stilu.

PROGRAM I CENA PUTOVANJA

Organizovan odlazak na fitnes sajam u Rimini 31. maja do 5. juna, sa polaskom iz Novog Sada i Beograda. Cena putovanja iznosi 159 eura, a za sve prijavljene do 1.maja cena iznosi 119 eura. U cenu je uključen prevoz autobusima visoke kategorije, tri noćenja sa doručkom u hotelu 3* u Riminiju, razgledanje prema programu, prevoz od hotela do sajma za sve sajamske dane.

Detaljni plan putovanja pogledaj OVDE.

KAKO DA SE PRIJAVIŠ ZA RIMINI WELLNESS

Prijave za putovanje vrše se u Novom Sadu u turističkoj agenciji Kompas (Bulevar Mihajla Pupina 15, Novi Sad, putem online prijave na b.abjanovic@kompasnovisad.com ili pozivom na broj telefona 0648624908) i u Beogradu (Braće Jugovića 8, Beograd, s.radovanovic@kompasnovisad.com ili na telefon 011 2624193).

Share on Facebook24Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

LESMILLS