Vesti

Belfis

2317 pregleda
6 komentara

PROBAJ NOVA IZDANJA NA BELFISU – TREĆI QUARTERLY U 2017. GODINI

Vreme zaista leti, postajemo svesni kada spremamo novo druženje i novi sastanak instruktorskog Les Mills tima.

Treću kontinuiranu edukaciju Les Mills instruktora za ovu godinu zakazujemo za 16. septembar!

Ovog puta, iznenađenje jeste lokacija i događaj na koji smo smestili Quarterly. Quarterly će se oodržati na najvećem regionalnom fitnes sajmu – Belfisu.

SVI STE POZVANI

Do sada smo već verovatno razjasnili da Quarterly predstavlja kontinuiranu edukaciju Les Mills instruktorima i da se on održava od dva do četiri puta godišnje. Tačnije, održava se u trenucima kada se klubovi pripremaju za prezentaciju novih izdanja, a instruktori prethodno imaju čast da među prvima vide kakva su nova izdanja, koja muzika će ih pratiti, šta je to novo u izdanjima i najvažnije – kako da ta izdanja prezentuju da bi se svako od vas na kraju treninga osećao kao da je taj trening bio samo za njega i salu napustio sa osmehom i željom za novim treningom.

Ovog puta, nisu samo instruktori ti koji će nova izdanja probati pre svih – svi ljubitelji Les Mills treninga dobrodošli su 16. septembra u Belekspo centar, da rame uz rame sa instruktorima koje gledaju na bini probaju nova izdanja treninga.

Koji treninzi nas očekuju na bini Belfisa i kada?

U subotu, 16. septembra, ponesi opremu i spremi se za: CX WORX, Body Balance, Body Vive, Body Attack, Body Combat, Body Jam i Grit.

Sve informacije o Les Mills treninzima na BELFIS-u očekuju te na Facebook stranici Les Mills Balkan.

BELFIS 2017 – ŠTA SE JOŠ SPREMA?

Pored Les Mills treninga, tokom sajma očekuje te još mnogo zanimljivih fitnes sadržaja i treninga koje ćeš moći da isprobaš. Sa očekivanih više od 10 000 posetilaca, ovogodišnji sajam pretenduje da postane najveći fitnes događaj na ovim prostorima, kako po broju posetilaca, tako i po kvalitetu izlagača, predavača i treninga koji će u ova tri dana biti održani u Belekspo centru.

Posetiocima se spremaju časovi smeh yoge, pilatesa, Crossfit i TRX treninga. Sajam će ugostiti i šesti po redu Evropski fitnes kongres, na kom će govoriti najpoznatija svetska istraživačka imena kada se o treningu, sportskoj rehabilitaciji i prevenciji od povreda radi.

KAKO DO BELFISA?

Belfis se održava u Belekspo centru, na adresi Španskih borca 74a, na Novom Beogradu (u sklopu hotela Holiday Inn).

Cena jednodnevne ulaznice iznosi 200 dinara, dok cena ulaznice za sva tri dana iznosi 400 dinara.

Uz kupljenu ulaznicu, Savez za fitnes i rekreaciju Srbije obezbedio je da svaki posetilac sajma ostvari pravo na besplatnu mesečnu članarinu u fitnes centru u mestu stanovanja.

Belfis se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta, a u organizaciji Saveza za rekreaciju i fitnes Srbije.

Share on Facebook117Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0

6 Responses to “PROBAJ NOVA IZDANJA NA BELFISU – TREĆI QUARTERLY U 2017. GODINI”

 1. Katarina

  Pozdrav,
  zanima me u koliko sati to pocinje i da li se karte kupuju taj dan? Da li mogu da se kupe karte na ulazu?
  Hvala.

  Reply
  • Les Mills

   Zdravo Katarina,

   hvala ti na interesovanju. Karte će moći da se kupe i tog dana, na ulazu. Les Mills treninzi počinju od 11.00 časova (11.00 – CX WORX, 11.35 – Body Balance i 12.40 Body Vive) i od 15:30 (15.30 – Body Jam, 16.20 – Body Attack, 17.25 – Body Combat, 18.30 – GRIT). Vidimo se 16. septembra! :)

   Reply
 2. Milena

  Zdravo,
  da li je za Belfis potrebna neka prijava ili samo mozemo da se pojavimo?
  Unapred hvala na odgovoru. Pozdrav.

  Reply
  • Les Mills

   Pozdrav Milena,

   Za Belfis nije potrebna prijava, dovoljno je da 16. septembra dođeš u Belekspo centar. Vidimo se. :)

   Reply
 3. Jelena

  Poštovani,
  Necu stići 16.septembra, pa me interesuje kakav je
  raspored za naredna dva dana?
  Pozdrav.

  Reply
  • Les Mills

   Zdravo,

   Promocija novih izdanja Les Mills treninga održava se samo 16. septembra, a detaljan raspored ostalih treninga koji su organizovani na Belfisu možeš da pronađeš na sajtu belgradefitness.rs ili na Facebook stranici Belfis2017. :)

   Reply

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Najnovije

LESMILLS