Vesti

feature

664 pregleda
0 komentara

PREMIJERNO U CRNOJ GORI LES MILLS TONE

Nova izdanja Les Mills treninga uskoro stižu u klubove širom sveta, a Crna Gora će takođe biti deo ove neverovatne fitnes priče.

Naime, 23. juna u Podgorici održaće se promocija letnjih izdanja najpopularnijih grupnih treninga.

Pored sjajnih i veoma popularnih treninga Body Pump i Body Combat, Crna Gora će imati priliku da se po prvi put upozna sa novim treningom – Les Mills Tone, i to besplatno.

Les Mills Tone trening ima brojne benefite i upravo zato je uspeo da za vrlo kratko vreme priraste za srce ljubiteljima fitnesa.

Zašto ćeš se zaljubiti u Les Mills Tone?

Les Mills Tone je trening koji kombinuje trening snage, core i cardio trening. Ovaj funkcionalan i zabavan trening ogovaraće svim vežbačima bez obzira na kojem su nivou kondicije.

Vežbe su osmišljene tako da pokreću celo telo uz koje ćeš izgubiti veliki broj kalorija, izgraditi snagu i povećati nivo energije u telu, balans, fleksibilnost i snagu cora.

Les Mills Tone je sjajan jer ima široku ciljnu grupu – pogodan je za one koji tek ulaze u svet fitnesa, ali i iskusne vežbače, a moguće je da ćete zbog njega zavoleti i ostale Les Mills treninge. Idealna je opcija za one koji nemaju puno vremena, jer dobijaju tri treninga u jednom.

tone

Les Mills Tone 02

 

Ko su Les Mills Tone instruktori?

S obzirom da Les Mills Tone odgovara vežbačima na svim nivoima, naročito početnicima, instruktor ovog sjajnog treninga će navesti vežbače da se zaljube u fitnes i da nastave sa treniranjem.

Les Mills Tone instruktor je uvek raspoložen i nasmejan i zna kako da svojim vežbačima pruža efektan trening, ali i zabavu zbog koje će se oni uvek rado vraćati u svoj klub.

Iza ovog fenomenalnog treninga, kao što je slučaj i sa ostalim Les Mills treninzima, stoji izgrađen sistem bezbednih, naučno istraženih i testiranih treninga, koji daju rezultate.

Zeliš da postaneš Les Mills instruktor? Klikni OVDE!

Vidimo se u Crnoj Gori!

Promocija Les Mills Tone treninga u Crnoj Gori održaće se 23. juna u Star Fitness-u u Podgorici (Avda Međedovića bb).

Događaj je otvorenog tipa, a trening je besplatan i možeš se prijaviti za učešće OVDE.

Za sva dodatna pitanja i informacije piši nam na mejl suzana@ifit.rs ili nas kontaktiraj putem mobilnog telefona +381 63 433 712 (Suzana Skenderoski).

Share on Facebook11Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Najnovije

LESMILLS