Postani instruktor

SPREMAN ZA PRIDRUŽIVANJE NAŠEM TIMU?

Mi gorimo od želje da kreiramo zdraviju planetu. A ti?

ŠTA JE POTREBNO ZA PRIDRUŽIVANJE LESMILLS™ TIMU?

Kontaktiraj lokalni klub ili LesMills™ tim, uradi trening, prođi kroz procenu i upoznaj programe. Ukoliko poseduješ odgovarajući stav i odvažnost da kreneš na fitnes putovanje – uskoro ćeš voditi treninge i menjati živote svojih vežbača.

INSTRUKTORSKI PUT

PRVI KORAK – Pronađi klub

Za početak, poveži se sa najbližim klubom koji ima trening koji želiš da vodiš. Ovde možeš pronaći klubove koji su u tvojoj blizini. Nakon toga, stupi u kontakt sa menadžerom kluba, i saznaj da li je taj klub spreman da podrži tvoju obuku. Ukoliko u svojoj blizini nemaš LesMills™ klub, stupi u kontakt sa najbližim LesMills™ timom.

Drugi korak – Prijavi se

Prijavljivanje je lako – potrebno je samo da stupiš u kontakt sa lokalnim LesMills™ timom. Nakon toga ćeš moći da zakažeš početni modul.

Treći korak – Početni modul

Nakon prijave za obuku, šaljemo ti instrukcije o svemu što treba da pripremiš. Obuka će te istovremeno izazvati i inspirisati, a nakon nje ćeš posedovati veštine i tehniku koje će tvoje treninge činiti efektnim i zanimljivim. Nakon dvodnevne obuke bićeš ocenjen. U najboljem slučaju, dobićeš “pass to teach” ocenu, koja znači da si na dobrom putu da počneš da vodiš treninge bilo gde na svetu. Ukoliko ne ostvariš “pass to teach” status, dobićeš dalje smernice potrebne za unapređenje i vođenje časa.

Četvrti korak – Spremi se za procenu

Za dobijanje sertifikata potrebno je da nam pošalješ snimak svog treninga. To je neophodno, jer želimo da se uverimo da je tvoj trening bezbedan, i da ostvaruješ svoj puni potencijal. Dakle, nakon obuke, par nedelja uvežbavaj sve veštine koje si stekao na obuci, zatim napravi snimak i prosledi ga svom LesMills™ timu.

Peti korak – Sertifikacija

Pregledaćemo i oceniti tvoj video. Nakon toga, dobijaš “PASS”, što znači da si sertifikovani LesMills™ instruktor, ili “RESUBMIT”, što znači da bi još izvesno vreme trebalo da radiš na unapređenju tehnike.

Šesti korak – Pripremi se za vođenje treninga

Čim dobiješ sertifikat – možeš početi sa vođenjem treninga. To je važan trenutak! Jer, od tog trenutka i zvanično si deo našeg tima koj broji preko 100 hiljada ljudi koji menjaju živote vežbačima širom sveta.
LESMILLS