Les_Mills_Grit

799 pregleda
0 komentara

PET RAZLOGA DA DOĐEŠ NA LES MILLS GRIT TRENING

Les Mills Grit je možda najbliža stvar trening-piluli. I iako zahteva malo truda, nema sumnje da je ovaj visoko-intenzivni trening baš ono što je doktor prepisao.

Svako ko prati trendove fitnesa, zna da su HIIT treninzi veliki hit. Ali ovi visoko-intenzivni treninzi su mnogo više od pomame – oni su naučno dokazan način da poboljšaš rad svog kardiovaskularnog sistema, pored svih ostalih benefita.

Dajemo ti pet, dokazanih, razloga zbog kojih HIIT trening treba da se nađe na tvojoj trening listi.

• HIIT gradi mišićnu masu i maksimizuje unos kiseonika, što mnogo umanjuje rizik od srčanih bolesti.
HIIT će istopiti taj uporni, teški stomak.
• Bez obzira da li merimo kategoriju mladih (18-30 godina) ili starijih (65-80) HIIT trening je daleko najviše aktivirao sve mišiće i sagoreo masne naslage, u odnosu na bilo koji tip vežbi.
• HIIT nastavlja da troši kalorije satima nakon treninga.
• U HIIT treningu uživa čak 92% ispitanika.

KAKO SE KREIRA LES MILLS GRIT TRENING?

Istraživanja definitivno govore u korist HIIT treninga. Ali kako to istraživanje pretvoriti u praksu i zaista stvoriti jedan takav trening?

Šef Les Millsovog istraživačkog tima, Bryce Hastings objašnjava, Les Mills Grit je dizajniran da podigne puls onoliko koliko je to moguće, za 30 minuta. Trening se sastoji od intervala izuzetno visokog intenziteta i intervala potpunog oporavka.

Kada je osmišljen, trening ide na proveru Penn State Univerziteta koji meri njegovu učinkovitost i tek tada biva odobren.

Ukoliko nikada do sada nisi imao prilike da probaš GRIT trening, pozivamo te na Belfis, najveći sajam fitnesa u regionu, 16.septembra, kada ćeš premijerno imati prilike da probaš novo izdanje ovog treninga, rame uz rame sa dugogodišnjim ljubiteljima Les Millsa i Les Mills instruktorima.

Share on Facebook48Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

LESMILLS