fitness_tribe_vest_baner

2006 pregleda
0 komentara

NOVI LESMILLS KLUB U BEOGRADU: FITNESS TRIBE U SRCU VRAČARA

LesMills programi od nedavno našli su se u još jednom beogradskom fitnes klubu, Fitness Tribe, ovog puta u srcu Vračara. Izaberite svoj program vežbanja i kreirajte idelanu verziju sebe.

FITNESS TRIBE BEOGRAD

Fitness Tribe nalazi se u Beogradu, u ulici Kneginje Zorke broj 60, na Vračaru. Na prostoru od preko 400 kvadratnih metara, nalaze se moderno opremljena teretana i sala za grupni fitnes, te ćete trening moći da prilagodite svojim potrebama. Pored vežbanja, entuzijastična ekipa stručnih trenera nudi i brojne radionice, savete u vezi sa ishranom, treningom i sve što će vam pomoći da budete zadovoljni sobom.

fitness_tribe_vest_slika_1

LESMILLS I FITNESS TRIBE

Fitness Tribe biće još jedan fitnes klub u Beogradu koji će u svojoj ponudi imati i Les Mills programe. U želji da imate što bolje fitnes rezultate, a u skladu sa fitnes trendovima, sa drugačijim i efikasnim vežbanjem, Les Mills programi će sigurno zadovoljiti vaše potrebe. Moderna muzika i efikasne vežbe odlično su se pokazali kao motiv da ne odustajete od treninga.

fitness_tribe_vest_slika_7

KOJI LESMILLS PROGRAMI VAS OČEKUJU

Moći ćete da izaberete program koji odgovara vašoj fizičkoj spremnosti, kao i potrebama, da oblikujete telo, umirite um ili da visoko intezivnim treningom sagorite što veći broj kalorija. U svojoj ponudi Fitness Tribe ima sledeće Les Mills programe:

BodyPump

BodyBalance

CxWorx

Grit

fitness_tribe_vest_slika_6

U fitnes klubu Fitness Tribe aktuelan je događaj Dani otvorenih vrata čime vam se pruža mogućnost da u promotivnom periodu trenirate besplatno. Uživajte vežbajući.

Share on Facebook52Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

LESMILLS