Vesti

Les_mills_treninzi

2027 pregleda
0 komentara

NAJPOPULARNIJI TRENINZI NA SVETU I U CRNOJ GORI

Jesi li do sada čuo za najpopularnije grupne treninge na svetu – Les Mills?

Znaš li da u Podgorici postoji nekoliko klubova u kojima možeš da treniraš potpuno iste treninge u kojima uživaju milioni ljudi širom sveta?

Znaš li da ćeš premijerna izdanja Les Mills treninga 9. decembra moći besplatno da probaš u The Capital Fitness Centru, kada će ti treninge držati najiskusniji trenerski tim Les Mills Balkan TIMA?

Tog dana, sve Les Mills instruktore u Crnoj Gori. čeka kontinuirana instruktorska edukacija, Quarterly, koja za cilj ima unapređenje instruktorskih znanja i veština.

Da pojasnimo, 9. decembra u The Capital Fitness Centru rame uz rame sa Les Mills instruktorima probaćeš nova izdanja Les Mills treninga među prvima u svetu – i to potpuno besplatno.

Šta te očekuje 9. decembra?

Već smo rekli, najbolji instruktorski tim koji je garancija fitnes spektakla o kom će se dugo pričati, što je idealna prilika da se zaljubiš u trening, čak i ako nikada nisi probao!

Tog dana očekuje te šest različitih Les Mills programa, od kojih ćeš sigurno pronaći onaj koji ti se dopada!

Jedan od njih, Body Pump, je najpopularniji trening snage na svetu.

Ili si možda za miks Pilatesa, Yoge i Tai Chi-ja? Dobro došao na Body Balance.

Ako želiš da probaš trening visokog intenziteta, inspirisan borilačkim veštinama – Body Combat je za tebe. Ili su atletski pokreti ono što više voliš? U The Capital Fitness Center stiže i nadaleko čuveni Body Attack.

Smatraš da već imaš zavidan fitnes nivo i od treninga želiš izazov? Hoće li pola sata HIIT treninga moći da posluži? Videćeš da može – ime mu je GRIT.

Nijedan od ovih treninga nije ti privukao pažnju? A u potrazi si za treningom koji ti ne oduzima mnogo vremena, sadrži kombinaciju kardio treninga i treninga snage i posle kog ćeš se jednostavno osećati dobro? Po prvi put u Crnoj Gori probaćeš Body Vive 3.1!

Želiš da postaneš Les Mills instruktor?

Les Mills instruktorski tim najmoćniji je fitnes tim na svetu, baš zato što instruktori imaju podršku u svakom segmentu svog profesionalnog razvitka, čiji j e Quarterly bitan deo. To znači da je sistem koji stoji iza svakog instruktora izuzetno složen.

Ne sumnjamo da, ako si do sada čuo za Les Mills, o nama i za nas imaš mnogo pitanja. Kako smo već napomenuli. 9. decembra se, pored besplatnih treninga, u The Capital Fitness Centru održava i kontinuirana instruktorska edukacija, pa ćeš uz druženje sa instruktorima i najboljim trenerskim timom na Balkanu, moći da pitaš sve što te je zanimalo i da čuješ iskustva iz prve ruke.

Naravno, i ti si pozvan da isprobaš programe za koje se najviše interesuješ, takođe potpuno besplatno.

Raspored treninga 9. decembra

09:00 BODY BALANCE

10:00 GRIT

10:30 BODY VICE 3.1

170:00 BODY ATTACK

18:00 BODY PUMP

19:BODY COMBAT

Kako da zauzmeš svoje mesto na trenizima?

U svom dnevnom rasporedu oslobodi subotu, 9. decembar, obećavamo spektakl definitivno vredan toga!a

Zatim, odaberi trening koji ti se najviše sviđa, klikni na baner ispod ovog teksta i prijavi se!

Prijava i treninzi u The Capital Fitness Centru tog dana potpuno su BESPLATNI!

baner cta-2

Share on Facebook106Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Najnovije

LESMILLS