Vesti

Najpopularniji_grupni_treninzi

2021 pregleda
0 komentara

NAJPOPULARNIJI GRUPNI TRENINZI – SVI STE DOBRODOŠLI

Sada već sigurno znaš da je Crna Gora postala deo Les Mills Balkan tima.

To znači da se na Quarterlyju družimo i u Podgorici.

Prvi, premijerni Quarterly biće održan 24. juna u Star fitnesu, a obeležiće ga niz novih, ekskluzivnih dešavanja u svetu fitnesa.

S obzirom da Quarterly predstavlja kontinuiranu edukaciju Les Mills instruktora koji svakodnevno u fitnes zaljubljuju milione ljudi širom sveta i Quarterly koji se održava u Crnoj Gori biće posvećen predstavljanju najnovijih naučnih dostignuća u svetu fitnesa svim Les Mills instruktorima koji već rade u Crnoj Gori.

POSTANI I TI LES MILLS INSTRUKTOR

Les Mills instruktorski tim najmoćniji je fitnes tim na svetu, baš zato što instruktori imaju podršku u svakom segmentu svog profesionalnog razvitka. To znači da je sistem koji stoji iza svakog instruktora izuzetno složen.

Ne sumnjamo da, ako si do sada čuo za Les Mills, o nama i za nas imaš mnogo pitanja. Pripremi ih sva i 24. juna dođi u Star fitnes u Podgorici, gde će te čekati najbolji trenerski tim na Balkanu, veoma raspoložen da ti pruži sve potrebne informacije u vezi sa obukom za Les Mills instruktore.

U znak dobrodošlice Crne Gore u Les Mills Balkan, Quarterly će biti potpuno besplatan, pa je ovo ujedno i tvoja prilika da saznaš sve što te je interesovalo, a možda nisi imao koga da pitaš.

NOVA IZDANJA LES MILLS TRENINGA – ZALJUBI SE U FITNES

Najbolji trenerski tim na Balkanu čeka i sve ljubitelje Les Millsa, ali i one koji će to tek postati, da premijerno u Crnoj Gori, probaju nova izdanja treninga. Trenerski sastav koji se 24. juna okuplja u Podgorici garancija je do sada neviđenog fitnes spektakla o kojem će se nesumnjivo dugo pričati.

Ukoliko voliš Les Mills treninge ili si samo čuo za njih, a do sada nisi imao prilike da vidiš ili probaš neki od njih, fitnes centar Star otvara svoja vrata za sve zainteresovane ljubitelje fitnesa.

Da rezimiramo – u svoj kalendar upiši datum – vidimo se 24. juna u Star fitnesu, na adresi Avda Međedovića BB, u Podgorici, da zajedno treniramo, učimo, sjajno se zabavimo i uverimo u to zašto su Les Mills treninzi najpopularniji grupni treninzi na svetu.

Učešće je besplatno, potrebno je samo da se prijaviš klikom na baner ispod.

Najpopularniji_grupni_treninzi

Share on Facebook168Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

LESMILLS