bodypump_100_zeljka_brkic_prica_blog_baner

932 pregleda
0 komentara

MOJA BODY PUMP PRIČA: ŽELJKA BRKIĆ

Body Pump je upoznala 2007. godine i od tada je njena ljubav prema ovom Les Mills programu sve jača. Ona nikad nije dovodila u pitanje da li je Body Pump trening za nju. Kako kaže – tu se pronašla 100%, jer ovaj trening jednostavno oslikava njenu ličnost. Budi joj želju da bude jača, snažnija karakterom i samopouzdanjem. Energija kojom pokušava da izvuče poslednji atom snage iz vežbača je nešto što joj dokazuje da je ona ta koja će ih ubediti u suprotno, a to je da mogu mnogo više. U početku, dok je bila sa one druge strane, kao vežbač, nije sebe videla kao instruktora, mislila je da nema tu pokretačku energiju da vodi druge. Međutim, zahvaljujući njenom najboljem prijatelju postala je instruktor i prijavila se za obuku 2013. godine. To je bila odluka koja joj je otvorila novi svet gde je upoznala svoju drugu stranu.

bodypump_100_zeljka_brkic_slika_01

LM: Koje je tvoje prvo izdanje Body Pumpa na kojem si završila obuku i kako si ga tad doživela?

Ž: Moje prvo izdanje Body Pumpa je bilo 84. Za mene je to tada bilo potpuno jedno novo iskustvo gde sam ušla u svet fitnesa i upoznala se sa divnim ljudima koji dele istu ljubav prema fitnesu i sportu.

LM: Kaži nam koje je tvoje omiljeno izdanje Body Pump treninga i zašto?

Ž: Omiljeno izdanje mi je Body Pump 85, jer sam sa njim počela da držim i svoje prve časove, tako da mi je on ostao kao jedan od najomiljenih izdanja.

LM: Opiši nam svoj najluđi Body Pump trenutak?

Ž: Najluđi trenutak mi je ujedno i najuzbudljiviji trenutak. Kada sam išla u Sloveniju na Les Mills Vision, te iste godine sam prošla i obuku. Tu sam osetila pravu energiju grupnih treninga i šta znači biti dobar prezenter i kako napraviti ludu atmosferu na času gde sve pršti od pozitivne energije.

bodypump_100_zeljka_brkic_slika_02

LM: Reci nam koja je tvoja omiljena pesma sa Body Pump treninga?

Ž: Nemam omiljenu pesmu jer su mi sve pesme dobre i na svoj način ti daju dodatnu energiju, ali kad bih morala da biram to je pesma broj pet- “Can’t hold us” iz Body Pumpa 88.

LM: Predstavi Body Pump u tri rečenice iz tvog dosadašnjeg iskustva.

Ž: Program koji daje vidljive rezultate za kratko vreme. Svaki put dokažeš sebi da možes bolje i jače. Osećaj pripadanja grupi je takođe ono što je važno. :)

Share on Facebook21Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

LESMILLS