body_pump_100_sofija_tasic

1822 pregleda
0 komentara

MOJA BODY PUMP PRIČA: SOFIJA TASIĆ

Sofija Tasić je interesovanje za fitnes pokazala kada je imala 17 godina i tada je počela aktivno da trenira, a ubrzo i da radi kao instruktor freestyle programa. Sa Les Millsom se upoznala nešto kasnije, ali kaže da joj nije trebalo mnogo vremena da se zaljubi u ovaj način treniranja. Poročitaj kako ona vidi Body Pump iz dosadašnjeg iskustva.

LM: Koje je tvoje prvo izdanje Body Pumpa na kojem si završila obuku i kako si ga tad doživela?

S: Izdanje na kom sam završila obuku je Body Pump 87, sjajno izdanje. Edukacija kod Eduarda Zalara koji je zapravo i uticao na to da na taj jedan poseban način i doživim Body Pump. Već sam radila neke Les Mills programe i nije mi bilo strano kako to sve funkcioniše. U svakom slučaju bio je to izazov i meni je bilo odlično. :)

body_pump_100_trening

LM: Kaži nam koje je tvoje omiljeno izdanje Body Pump treninga i zašto?

S: Omiljeno izdanje – Uhhhh! Teško pitanje, ne bih mogla da izdvojim jedno, zaista, svako izdanje ima svoju priču i svako ima barem tri pesme koje su wooow.

LM: Opiši nam svoj najluđi Body Pump trenutak.

S: Bilo ih je mnogo, na primer, držala sam treninge u kostimima, to su zaista bili ludi trenuci. Bilo je raznih kostima i tematskih treninga, sećam se kada sam držala jedan u kostimu Deda Mraza, a za Noć veštica sam bila Mavis, Drakulina kći. :D

body_pump

LM: Reci nam koja je tvoja omiljena pesma sa Body Pump treninga.

S: Pesma koja je definitivno bila pravi hit kada se pojavila je pesma broj dva iz Body Pumpa 85 “Antidote.” To je nešto na šta ljudi uvek odreaguju iako smo je svi radili 100 puta, jako moćna pesma ali i sjajna kombinacija za noge.

LM: Predstavi Body Pump u tri rečenice iz tvog dosadašnjeg iskustva.

S: Body Pump mogu opisati kao trening koji bi trebali svi da praktikuju iz mnogo razloga. Razvija izdržljivost, jača kompletno telo, oblikuje i uz to imamo strava muziku koja nas motiviše da uradimo najbolje što možemo svaki trening i da pravimo promene. Trening koji čini da se osećamo snažno i moćno!

Share on Facebook90Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

LESMILLS