body_pump_100_nemanja_radojevic_prica_blog_baner

1134 pregleda
0 komentara

MOJA BODY PUMP PRIČA: NEMANJA RADOJEVIĆ

Avantura zvana Body Pump, za njega počinje krajem 2010. godine kada se upoznao sa Les Mills treninzima. Brzo ga je zainteresovao ovakav način vežbanja, pa je već u februaru 2011. godine završio obuku za Body Step instruktora i krenuo je da radi. Aktivno drži četiri Les MIlls treninga, dok je za dva programa postao i elitni instruktor. Kaže da sa ovakvim načinom vežbanja i podrškom koju Les Mills daje svojim instruktorima, u vidu edukacije, kao i kreiranjem izdanja koja u sebi sadrže najnovije elemente iz sveta fitnesa, stavljaju Les Mills instruktore u sam svetski vrh!

LM: Koje je tvoje prvo izdanje Body Pumpa na kojem si završio obuku i kako si ga tad doživeo?

N: Moje prvo izdanje Body Pumpa bilo je izdanje broj 80. To sjajno iskustvo sam doživeo već na promociji tog izdanja. Sam program kao i to izdanje ubedili su me da radim nešto revolucionarno u svetu fitnesa, nešto što do tada nisam imao prilike da radim dok sam radio freestyle časove ili neke druge programe Les Millsa.

body_pump_100

LM: Kaži nam koje je tvoje omiljeno izdanje Body Pump treninga i zašto?

N: Teško je odabrati omiljeno izdanje jer je svako specifično po svojim kombinacijama, naukom koja stoji iza svakog izdanja i muzikom koja je svaki put sve bolja i bolja. Ali ako bih morao da biram onda bi to svakako bilo moje prvo izdanje jer se nekako uvek vraćam na njega, Body Pump 80.

LM: Opiši nam svoj najluđi Body Pump trenutak.

N: Kroz treninge Body Pumpa doživeo sam mnogo lepih i nezaboravnih trenutaka. Teško je odabrati i izdvojiti samo jedan, ali svakako promocije su one koje se najduže pamte, pa ću zato izdvojiti promociju koju sam radio sa Brianom Pascanetom i Nikolom Ilićem gde sam radio pesmu broj pet namenjenu za triceps, tada me je adrenalnin preplavio i kada sam najavio prelaz pola sale se uplasilo jer mi je ton glasa bio neočekivano visok od uzbuđenja.

bodypump

LM: Reci nam koja je tvoja omiljena pesma sa Body Pump treninga?

N: Omiljena pesma mi je “The eye of the tiger”, za biceps.

LM: Predstavi Body Pump u tri rečenice iz tvog dosadašnjeg iskustva.

N: Trening koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim, ali će svakako priušiti zadovoljstvo i uživanje. Osetićete promene na sebi i u sebi koje teško da će te moći da osetite na drugim treninzima i totalno će razbiti sve fame oko treninga sa opterećenjem. Nešto što će od vas napraviti izdržljiviju i spremniju osobu, koja uvek može da napravi korak više. :)

Share on Facebook30Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

LESMILLS