body_pump_lesmills

1297 pregleda
0 komentara

MOJA BODY PUMP PRIČA: JASNA NIKOLIN

Les Mills treninge je upoznala pre pet godina kada je počela da radi u Fitnes centru Flex, a zatim joj se pružila prilika da radi Body Pump. Body Pump je njen prvi Les Mills trening, a nakon toga su usledili Body Step, Body Balance, Cx Worx i Body Vive. Kaže da je istina da je Body Pump trening u kome se kao instruktor najmanje pronalazila i trebalo joj je dosta vremena i rada da se pronađe i zavoli ovaj trening. U tome je uspela najviše zahvaljujući jednoj osobi koja je i više od nje verovala da ona to može i uvek ju je podsticala da nastavi dalje. Jasna kaže: “Zna on ko je.” :)

LM: Koje je tvoje prvo izdanje Body Pumpa na kojem si završila obuku i kako si ga tad doživela?

J: Prvo izdanje Body Pumpa sa kojim sam počela bilo je 78. To je izdanje koje nikada neću zaboraviti. Nakon svih onih čučnjeva koje sam uradila, kako bih zapamtila koreografiju pesme broj dva, narednih nedelju dana nisam mogla više ni da sednem, ustanem, niti da hodam. :D

bodypump_lesmills

LM: Kaži nam koje je tvoje omiljeno izdanje Body Pump treninga i zašto?

J: Moje omiljeno izdanje je 85. Mislim da je to najbolje izdanje ikada. Razlog tome je odlična muzika, obožavam svaku pesmu iz tog izdanja ali i Masterclass na Quarterliyu koji je na mene ostavio snažan utisak, naročito kada je prezentovana druga pesma iz tog izdanja “Antidote.” U sali je tada vladala potpuna euforija.

LM: Opiši nam svoj najluđi Body Pump trenutak.

J: Uh, pa bilo ih je. :) Možda kada sad ispričam to ne zvuči toliko ludo, koliko smo se mi u stvari dobro zabavljali na stejdžu u tim trenucima. Jedan trening oko nove godine smo koleginica i ja nosile kostime “Deda Mrazice”, osim toplotnog udara koji je pretio da nas sruši sa bine, ostalo je sve prošlo kako treba, bio je to trening o kojem se pričalo. :)

body_pump_100

LM: Reci nam koja je tvoja omiljena pesma sa Body Pump treninga?

J: U svakom izdanju imam bar po jednu omiljenu – ovih dana stalno slušam “Something in the Way you move”, pesma broj pet iz 99. izdanja.

LM: Predstavi Body Pump u tri rečenice iz tvog dosadašnjeg iskustva.

J: Trening koji te čini jačim. I to ne samo fizički nego i mentalno. Zahvaljujući njemu postaješ odlučniji i samouvereniji.

Share on Facebook41Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

LESMILLS