Vesti

feature - MoFit Zagreb - Novi LM klub

1523 pregleda
0 komentara

LES MILLS HRVATSKA: LES MILLS KLUB U ZAGREBU

Les Mills Hrvatska iz godine u godinu dobija sve veći broj zaljubljenika u ove planetarno popularne treninge uz koje postižu željene rezultate, zabavljaju se i stiču nova poznanstva.

Tajna velike popularnosti Les Mills treninga leži u savršenom spoju sjajne muzike i najsavremenijih trendova u oblasti treninga zasnovanih na naučnim istraživanjima. Neverovatan vajb Les Mills treninga sada imaju priliku da osete i Zagrepčani.

Les Mills treninzi u Zagrebu na Trešnjevci

Zagreb je glavni grad Republike Hrvatske – njeno kulturno, naučno, ekonomsko i administrativno središte. Nalazi se na jugozapadnom rubu Panonske nizije na prosečnoj nadmorskoj visini od 122 metara, podno južnih padina Medvednice, na levoj i desnoj obali reke Save.

Prema poslednjim popisima, u Zagrebu živi oko 800 000 stanovnika. Najveći gradski kvartovi su: Trešnjevka, Novi Zagreb i Dubrava. Aktuelni gradonačelnik Zagreba je Milan Bandić.

Ukoliko ste u poseti Zagrebu, postoji veliki broj znamenitosti i turističkih atrakcija koje ne smete propustiti, a neke od njih su i:

Trg Bana Jelačića
Gornji grad i Crkva Svetkog Marka
Zagrebačka katedrala
Hrvatsko narodno kazalište
Muzej naivne umetnosti i Muzej prekinutih veza
Park Maksimir sa Zoološkim vrtom
Botanički vrt pri Zagrebačkom univerzitetu

MoFit je prvi klub iz Zagreba koji nudi veliki izbor Les Mills treninga.

Fitnes centar MoFit

MoFit je fitnes klub koji se nalazi u Selskoj ulici na Trešnjevci u Zagrebu. Prijatan i komforan prostor, koji se prostire na 1 600 kvadratnih metara, omogućava svim ljubiteljima fitnesa i rekreacije da se osećaju kao kod svoje kuće.

Teretana u MoFit fitnes centru

Teretana u MoFit fitnes centru

Ovaj zagrebački fitnes kutak je savremeno uređen prostor koji svojim korisnicima nudi razne aktivnosti kako bi svako mogao da izabere ono što mu najviše odgovara. Bogatu ponudu MoFit-a čini: teretana sa kardio fitnesom, dvorane za aerobne treninge, Les Mills grupni treninzi, stena za penjanje, stoni tenis, cycling treninzi, terasa na otvorenom za vežbe razgibavanja, lime bar, centar za masažu i promociju zdravlja.

MoFit fitnes centar Lime bar Zagreb

Lime bar u MoFit fitnes centru

MoFit fitnes centar od samog početka prati vodeće svetske fitnes trendove, pa tako u svom asortimanu imaju veliku ponudu Les Mills treninga kao što su Sh’bam, Body Balance, Body Pump, Body Attack, Body Combat i GRIT.

MoFit fitnes centar Body Pump Zagreb

Body Pump trening u MoFit fitnes centru

Ukoliko želite da poboljšate svoje zdravlje, postanete fit i smršate, upoznate nove ljude ili da se samo zabavite – MoFit je odlično rešenje. Ovaj sjajan fitnes klub krasi stručno osoblje koje će kreirati vežbe i programe prilagođene vama kako biste što pre došli do željenih rezultata. Svojim savetima i podrškom pomoći će vam da postignete bolju formu, kondiciju i poboljšate svoje zdravlje.

Fitnes centar MoFit – kontakt

Više informacija o ponudi treninga i rasporedu možeš pronaći na njihovom sajtu ili Facebook stranici.
Za sva pitanja, MoFit fitnes centar možeš kontaktirati putem mail adrese info@mofit.hr ili mobilnog telefona (01) 3012 152.

Share on Facebook63Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Najnovije

LESMILLS