Vesti

ZAJECAR_baner_vest

1429 pregleda
0 komentara

Les Mills u Zaječaru

U junu je započet projekat Budi prvi zahvaljujući kojem je Les Mills stigao i u manja mesta u regionu. Stanovnici Zaječara će uskoro imati priliku da isprobaju drugačiji koncept grupnog fitnesa.

Tokom prethodna četiri meseca, vlasnica fitnes studija “Tijana Fit”, Tijana Petrović, prisustvovala je brojnim menadžerskim radionicama na kojima je stekla neprocenjivo znanje. Od toga kako da motiviše svoj tim, kako da prepozna programe koji će zainteresovati nove članove do načina kako da selektuje vrhunske instruktore i kako da ih zadrži, kako da promoviše i prodaje članarine uz minimalan budžet i kako da organizuje događaj koji će direktno uticati na povećanje prodaje i posećenost treninga.

Fitnes centar “Tijana Fit” uskoro postaje deo najmoćnijeg fitnes tima na planeti, a stanovnici Zaječara dobijaju priliku da isprobaju nešto sasvim novo. Dobijaju priliku da upoznaju drugačiji svet fitnesa.

Grad Zaječar

Zaječar je jedan od najvećih gradova istočne Srbije. U njegovoj blizini se nalaze ostaci rimske palate iz IV veka pre nove ere, Felix Romuliana, koja je priznata kao svetska kulturna baština pod zaštitom UNESCO-a.

Iako je sedište Timočke oblasti i najveći grad u dolini ove reke, Zaječar je prilično mlad u odnosu na ostala mesta u svojoj okolini. Kneževini Srbiji je priključen 1833. godine i zahvaljujući marljivosti svog stanovništva i blagorodnosti okoline koja je prekrivena voćnjacima i vinogradima, vrlo brzo se pročuo kao drugi grad po bogatstvu u Srbiji, odmah iza prestonice.

Na 11 kilometara zapadno od Zaječara, nalazi se Gamzigradska Banja sa toplim izvorima i sportskim terenima, a osam kilometara severno od grada i izvor termomineralne vode Nikoličevo.
Grilško jezero nastalo je za potrebe snabdevanja grada pijaćom vodom, da bi tek kasnije postalo popularno izletište. Rgotsko jezero, udaljeno 11 kilometara od Zaječara je, zahvaljujući prisustvu kvarcnog peska koji se lako zagreva, vrlo atraktivno za kupanje tokom cele sezone. Jezero Sovinac locirano je na par kilometara pored regionalnog puta Zaječar – Negotin i predstavlja izvanrednu lokaciju za rekreativni ribolov. Pored ribolova, jezero je pogodno i za izletnički rekreativni turizam jer su pored njega izgrađeni kamp i tereni.

U Zaječaru se svake godine organizuje festival savremene umetnosti “Zalet”. “Zalet” je nastao iz potrebe da se afirmišu umetnici, iniciraju, organizuju i održavaju kulturna dešavanja. Najpoznatniji festival u Zaječaru je Gitarijada, letnji muzički festival orijentisan prvenstveno na rok muziku. Program festivala se sastoji iz takmičenja demo bendova i revijalnih nastupa poznatijih grupa. Gitarijada se smatra najvećim festivalom mladih i neafirmisanih bendova u jugoistočnoj Evropi.

Fitnes centar „Tijana Fit“

Fitnes centar „Tijana“ je otvoren u oktobru, 2014. godine. Nalazi se u samom centru Zaječara. Vlasnica Tijana Petrović je u osnovala klub sa idejom da drži individualne treninge i opremila je centar sa brojnim rekvizitima za funkcionalan trening i rehabilitaciju sportskih povreda. Tijana je ASCM i ACE personalni trener, ali se proteklih 13 godina bavi i fitnesom.

Uviđajući rastuću popularnost grupnog fitnesa, Tijana Petrović je odlučila da u svoj klub uvede i Les Mills programe. Članovi fitnes centra „Tijana Fit“ će uskoro imati priliku da isprobaju BodyAttack i Grit Cardio.

Još jedan Les Mills grad i još jedna prilika da se što više ljudi zaljubi u fitnes. Cilj projekta Budi Prvi bio je da ljubav prema fitnesu zaživi i u manjim gradovima. Les Mills magija stiže i u Zaječar!

Dobrodošli u Les Mills tim!

Facebook stranica fitnes centra „Tijana Fit“
Adresa: Ljube Nešića 59
Kontakt: +381 65 3110 003
Kontakt za učešće u projektu Budi prvi: andrea@178.63.100.200/~smek

Share on Facebook79Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Najnovije

LESMILLS