Vesti

PANCEVO_baner_vest

2132 pregleda
0 komentara

Les Mills u Pančevu

Srbija je dobila još jedan Les Mills klub. Planetarno popularni grupni fitnes program stiže u pančevački fitnes centar „Be Fit“!

Vlasnica Zorica Jovanović je učestvovala u projektu Budi Prvi. Projektu zahvaljujući kojem je, u okviru brojnih menadžerskih radionica, naučila kako da unapredi poslovanje svog kluba. Od toga kako da motiviše svoj tim, kako da prepozna programe koji će zainteresovati nove članove do načina kako da selektuje vrhunske instruktore i kako da ih zadrži, kako da promoviše i prodaje članarine uz minimalan budžet i kako da organizuje događaj koji će direktno uticati na povećanje prodaje i posećenost treninga.

O Pančevu

Na jugu Panonske nizije i Banata, na levoj obali Tamiša, pet klometara od njegovog ušća u Dunav, nalazi se grad Pančevo, jedan od većih industrijskih, saobraćajnih i regionalnih centara Vojvodine i Srbije.

Područjem Pančeva teku dve veće i dve menje reke. Primarni značaj ima Dunav koji teritorijom Pančeva teče dužinom od 30 kilometara. U drugoj polovini XX veka stasalo je jedan od vodećih privrednih i industrijskih centara, sa rafinerijom, azotarom, petrohemijom, fabrikom aviona, stakla, sijalica, nameštaja, tekstila i drugim privrednim objektima. Pančevo danas stvara jednu trećinu bruto nacionalnog dohotka i izvoza Vojvodine i najveći je petrohemijski centar na Balkanu.

Pančevo ima dobre uslove za više vrsta turizma. Duž obale Dunava protežu se prelepi pejzaži, rukavci, ade, peščane plaže, ritovi i bare. U Pančevu su razvijeni lov, ribolov, ali i seoski turizam po salašima koji su pretvoreni u specifične ugostiteljsko-turističke objekate sa raznovrsnim etno sadržajima. Grad ima bogato industrijsko nasleđe i brojne sakralne građevine koje predstavljaju vredne kulturno-istorijske spomenike i spomenike arhitekture.

Staro gradsko jezero Pančeva, formirano krajem XVII veka, danas ima status zaštićene prostorne celine i predstavlja istorijsko jezgro grada sa trgovima i nekadašnjim pijacama. Nosioci kulturnog života i organizatori većine kulturnih manifestacija su Kulturni centar, Dom omladine, Gradska biblioteka, Istorijski arhiv, Kulturno-prosvetna zajednica i Udruženje likovnih umetnika.

U Pančevu se krajem svake godine organizuje danas već tradicionalni „Jazz festival“, internacionalna muzička manifestacija koja okuplja džezere iz zemlje i inostranstva.
Grad ima oko sto registrovanih sportskih klubova i četiri kluba koja se bave sportoskom edukacijom osoba sa posebnim potrebama. To su mnogobrojna sportska društva iz svih grana: fudbal, košarka, rukomet, odbojka, vetrpolo, veslanje, atletika, tenis, šah, hokej na travi, ragbi, džudo, karate i boks.

Fitnes klub „Be Fit“

BeFit je novootvoreni fitnes klub koji je kreiran tako da pokaže svojim sugrađanima koliko treninzi mogu biti zabavni i inspirativni. Nalazi se u samom centru Pančeva, na 75 kvadratnih metara sa prirodnim osvetljenjem i ventilacijom, klima sistemima, odličnim ozvučenjem i sportskim podom. U ponudi ima različite grupne fintes programe, a ono što ga najviše razlikuje od ostalih fitnes klubova u gradu je Les Mills program BodyPump.

PANCEVO_baner_vest_02

„U BeFit-u se stavlja akcenat na kvalitet vežbanja, druženje i zabavu, a slogan našeg kluba je – find your move“, objašnjava vlasnica Zorica Jovanović Ranković.

PANCEVO_baner_vest_03

Zorica je diplomirala u Beogradu na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja 2012. godine. Nedugo nakon toga završava odbranu specijalističkog rada na Visokoj sportskoj zdravstvenoj školi u Beogradu, na smeru Specijalista za rad sa decom i mlađim kategorijama sportista. Od svoje šeste godine se bavi gimnastikom, da bi 2002. godine počela da radi kao instruktor grupnih fitnes programa.

Ostala interesovanja su joj ronjenje, skijanje, klizanje, jahanje i planinarenje. Autor je i saradnik na mnogobrojnim projektima iz oblasti rekreacije. Radila je i kao stručnjak za rekreaciju u Sportskom centru u Pančevu.
Be Fit uskoro postaje član Les Mills tima. Stanovnici Pančeva će uskoro upoznati svet jednog drugačijeg fitnesa. Dobrodošli!

Facebook stranica fitnes centra „Be Fit“
Adresa: Svetozara Miletića 21
Kontakt telefon: 060/306 35 55
Kontakt za učešće u projektu Budi Prvi: andrea@178.63.100.200/~smek

 

 

 

Share on Facebook155Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Najnovije

LESMILLS