Vesti

KRAGUJEVAC_baner_vest

2336 pregleda
0 komentara

Les Mills u Kragujevcu

Stanovnici Kragujevca će uskoro imati priliku da isporbaju Les Mills programe BodyAttack, BodyCombat, BodyPump i BodyVive. U SC „Mladost“ stiže planetarno popularni fitnes koncept – koncept koji okuplja više od šest miliona ljubitelja grupnog fitnesa širom sveta.

Les Mills promocija u Kragujevcu u SC Mladost počinje 27. februara 2016 i traje do 7. marta 2016. Prijave za treninge moguće su u fitnes centru Mladost ili putem maila fitnescentarmladost@gmail.com. Treninzi su BESPLATNI za sve.

SC „Mladost“ je od juna učesnik u projektu Budi Prvi. Projektu zahvaljujući kojem su učesnici u okviru brojnih radionica naučili kako da unaprede poslovanje svog kluba. Od toga kako da motivišu svoj tim, kako da prepoznaju programe koji će zainteresovati nove članove, do načina kako da selektuju vrhunske instruktore i kako da ih zadrže, kako da promovišu i prodaju članarine uz minimalan budžet i kako da organizuju događaj koji će direktno uticati na povećanje prodaje i posećenost treninga.

Kragujevac – Grad sporta!

Beograd je Evropa, ali ako hoćete da vidite pravo srpsko mesto, posetite Kragujevac“, zapisao je krajem 19. veka pisac Konstantin Jiriček.

Kragujevac je kulturni, prosvetni, zdravstveni, privredni i politički centar Šumadije i Pomoravlja. Nalazi se u srcu Šumadije, 140 kilometara južno od Beograda i ima 57 naseljnih mesta. Podignut je na obalama reke Lepenice, u Kragujevačkoj kotlini. Grad ima bogate prirodne resurse koji pružaju mnogobrojne mogućnosti za razvoj tranzitnog, stacionarnog, poslovno – manifestacionog, sportskog – rekreativnog, lovnog i ribolovnog, zdravstvenog i seoskog turizma.

Nekada prva prestonica moderne Srbije i začetnik industrijalizacije, danas, sa oko 200 hiljada stanovnika predstavlja privredni, zdravstveni i kulturno – prosvetni centar Šumadije i Pomoravlja. Po veličini je četvrti gradu u Srbiji, ali po istorijskom i kulturnom nasleđu se nalazi na samom vrhu. Kao prestonica Srbije, u vreme kneza Miloša Obrenovića, Kragujevac doživljava procvat od 1818. do 1841. godine, u vreme kada su osnovane institucije koje predstavljaju temelje državnosti, naučnog i kulturnog razvoja savremene Srbije.

Tih godina je osnovana prva sudska ustanova u Srbiji, prva apoteka, škola slikanja, galerijska i muzejska postavka, prva gimnazija, pevačko društvo, teatar i štampane su prve novine.

U Kragujevcu je formiran prvi fudbalski klub u Srbiji „Šumadija“. Grad raspolaže značajnim sportskim kapacitetima. Sportsko društvo „Radnički“ okuplja 19 klubova: fudbalski, atletski, odbojkaški, rukometni, bokserki, šahovski, rvački…Poslednjih godina kragujevački klubovi postižu zapažene rezultate na najznačajnijim ligaškim takmičenjima u Srbiji i Evropi, a pune tribine navijača i posetilaca su odličan pokazatelj razvoja sporta u srcu Šumadije. To potvrđuje i činjenica da je interesovanje mladih za aktivno bavljenje sportskim aktivnostima u ekspanziji.

Sportski centar „Mladost“

Sportski centar „Mladost“ otvoren je 1971. godine. Skoro pola veka obavlja delatnost održavanja i izgradnje sportskih objekata, kao i pružanje usluga građanima i sportistima za takmičarske, trenažne i rekreativne aktivnosti u brojnim sportskim objektima.

KRAGUJEVAC_baner_vest_02

U prostorijama SC „Mladost“ 2013. godine otvoren je novi fitnes centar u okviru kojeg se održava grupni fitnes. Pored teretane i sale za korektivnu gimnastiku, ambulante za fizikalnu terapiju, u SC „Mladost“ radi i fizioterapeut sa višegodišnjim iskustvom.

Izuzetno smo ponosni na činjenicu da će Les Mills stići u grad sa bogatom sportskom istorijom i tradicijom. Dobrodošli u Les Mills tim!

Facebook stranica SC „Mladost“
Kontakt: 034 331958
Adresa: Grada Sirena 15

Kontakt za učešće u projektu  Budi prvi: andrea@178.63.100.200/~smek

 

 

 

Share on Facebook139Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Najnovije

LESMILLS