Vesti

les_mills_tone

1270 pregleda
0 komentara

LES MILLS TONE – NOVA DIMENZIJA TRENINGA

Ukoliko svojim članovima želiš da ponudiš zabavan i funkcionalan trening koji u sebi sadrži trening snage, cardio i core trening – Les Mills Tone je sve to.

Ovaj trening odgovaraće svim članovima, omogućujućii im da se kreću svojim tempom, bez obzira na nivo kondicije na kom su sad.

Šta je Les Mills Tone?

Les Mills Tone je trening koji kombinuje segmente treninga snage, kardio i core treninga u jedan kompletan i prilagodljiv trening.

Les Mills Tone sadrži miks vežbi koje pokreću celo telo i ubrzavaju puls. Veliki broj kardio-pikova troši veliki broj kalorija i gradi snagu, dok u isto vreme povećava nivo energije u telu, fleksibilnost, balans, agilnost i snagu cora.

Članovi će sa treninga odlaziti s puno elana i spremni za naredni funkcionalni trening.

Zašto će tvoji članovi voleti Les Mills Tone?

Zato što je kreiran tako da odgovara zaista širokoj ciljnoj grupi, voleće ga oni koji na trening dolaze po ”tri u jedan”. A Les Mills instruktori su posebno obučeni da pruže bezbedno i inspirišuće fitnes iskustvo članovima bez obzira na njihov trenutni fitnes nivo.

Kombinacije kardio, core i treninga snage je sjajna opcija za članove koji nemaju mnogo vremena za trening – oni mogu da dobiju tri treninga u jednom.

Odlična je opcija za termine koji nisu najpopularniji u tvom rasporedu.

Zašto ćeš ti voleti Les Mills Tone?

Les Mills Tone ima široku ciljnu grupu, pa je idealan za one koji tek ulaze u svet fitnesa i može biti odskočna daska da zavole i ostale Les Mills programe.

Postani deo Les Mills Tone instruktorskog Tima

Les Mills Tone je program koji će na svetsku fitnes scenu biti lansiran u prvom kvaratalu 2018. godine, a i u Srbiji se Les Mills Tone edukacija održava 31. marta i 1. aprila u Novom Sadu, te će oni koji prođu obuku sada postati pioniri programa koji će nesumnjivo steći veliku popularnost.

Za Les Mills Tone obuku prijavi se klikom na baner ispod.

lesmills_tone

Share on Facebook35Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Najnovije

LESMILLS