Les Mills Srbija

Les Mills

Sedište kompanije Les Mills Srbija nalazi se u Novom Sadu.
Pokriva teritorije Srbije, Bosne i Hercegovine, Republike Srpske, Crne Gore i Makedonije.

NAŠ CILJ JE POKRET

Naš cilj je popularizacija grupnog fitnesa, odnosno vežbanja u grupi.

ZAŠTO?

Zato što je gojaznost bolest našeg doba koja se neverovatnom brzinom širi planetom. Ništa novo nećemo reći kada kažemo da je fizička aktivnost vrlo bitan faktor u pobeđivanju gojaznosti. Jer, sve više ljudi jeste svesno neophodnosti vežbanja.

Ipak, za vežbanje je potrebno ustati s kauča, otići na trening, vežbati, vratiti se. Pokrenuti se.

Zvuči lako. Nije lako.

MOTIVACIJA KAO KLJUČ

Stvar je u je motivaciji. Lakše je kad nismo sami. Lakše je kad znamo da neko na drugom kraju grada ima iste ili slične misli. Da je još nekome teško da ustane ujutru iz kreveta, ili da nakon posla ode do teretane.

Dalje, sviđalo nam se ili ne sviđalo – živimo u vremenu digitalne, onlajn komunikacije. Sve više su naše želje, emocije i misli satkane u tipkanju po tastaturi. Sagovornika ne vidimo ili ga vidimo s druge strane ekrana.

I to je tako, i biće tako. Sasvim smo svesni svega toga, i ne žalimo se. Novo vreme – nova pravila.

Ipak, znamo da je direktan kontakt – direktan kontakt. Znamo koliko takav kontakt može da okrepi, ojača, pruži energiju, izleči.

TRENING KAO SPOJ DRUŽENJA, AVANTURE I REZULTATA

Grupni trening poboljšava socijalnu energiju, povezuje ljude koji se inače možda nikada ne bismo sreli, i stvara novu energiju i nove vrednosti.

Direktan pogled u oko i osmeh drugog bića, dok učestvujete u istoj igri, i imate isti ili sličan cilj. To je nešto što zaista menja dan. I to nije samo tih 55 minuta treninga. To je mnogo više od toga. To je energija zahvaljujući kojoj se lakše podnosi svakodnevica. To je energija zahvaljujući kojoj se svakodnevica individue menja. Postaje šarenija, bolja i kvalitetnija.

Zato smo doveli Les Mills™ u Srbiju

Jer nama su potrebni svest, energija, snaga, kvalitetan smeh, rešenost i volja.

I potrebno nam je da budemo zdravi i snažni telom, da bismo mogli da budemo zdravi i snažni duhom.

Zajedno možemo sve.