Vesti

Les_Mills_Live_Volonteri

2772 pregleda
0 komentara

LES MILLS LIVE SERBIA TRAŽI VOLONTERE – PRIJAVI SE

Les Mills Live Serbia traži volontere! Ukoliko želiš da budeš deo tima koji stoji organizuje najveći Les Mills događaj u regionu, dajemo ti priliku da volontiraš na LES MILLS LIVE SERBIA i tako doprineseš boljoj organizaciji, osetiš drugačiju LES MILLS LIVE energiju i stekneš iskustvo na velikom fitnes događaju.

Konkurs za volontere je već otvoren u trenutku kada ovo čitaš. Ukoliko želiš da budeš deo tima koji organizuje najveći svetski fitnes festival – dobrodošao! Čeka te ogromno iskustvo koje nosi organizacija ovako velikog događaja, dobro druženje, saradnja sa mladim, motivisanim ljudima.

PRIJAVI SE NA KONKURS ZA VOLONTERE

Ako želiš da nam se pridružiš pošalji svoju prijavu sa kontakt podacima (ime i prezime, adresa, broj telefona i e-mail) kao i razlog zbog kojeg bi želeo da volontiraš na ovom događaju na e-mail: volonteri@178.63.100.200/~smek

Konkurs je otvoren do 22. marta.

Volonteri će po završetku događaja dobiti sertifikat kao priznanje o volontiranju na Les Mills Live koje će moći da prilože biografiji kao iskustvo u koordinaciji velikog događaja. Kroz angažovanje na Les Mills Live upoznaćeš se sa timskim radom, družiti se sa ljudima iz celog regiona i steći uvid u organizaciju velikog fitnes događaja.

ŠTA JE LES MILLS LIVE?

Les Mills Live 2017 je najveći svetski fitnes festival, koji će se ove godine održati u samo 16 zemalja sveta. Srbija je izborila svoje mesto među odabranima, pa se spektakl sprema 1. aprila u novosadskom Sportskom centru Spens. Više informacija o festivalu saznaj OVDE.

Klikom na baner ispod možeš BESPLATNO da se prijaviš za učestvovanje na navećem fitnes festivalu – Les Mills Liveu.

Les_Mills_Live_Serbia

Share on Facebook219Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Najnovije

LESMILLS