Vesti

feature - Orlando Fitness Kaptol Zagreb - Novi LM klub 1

808 pregleda
0 komentara

LES MILLS KLUBOVI U HRVATSKOJ: ORLANDO FIT – LES MILLS KLUB U ZAGREBU

Les Mills klubovi u Hrvatskoj svakodnevno doprinose širenju Les Mills ideje u kreiranju fit planete. Broj klubova, u kojima ljubitelji fitnesa postižu željene rezultate uz najpopularnije grupne treninge na svetu, iz godine u godinu se povećava.

Les Mills treninzi podstiču milione ljudi širom sveta da se pokrenu i učine nešto lepo i korisno za sebe. Više od 130 000 sertifikovanih instruktora svakodnevno motiviše i ohrabruje vežbače da istraju u svojim namerama i stignu do cilja.

Fitnes centar OrlandoFit

Orlando Lopac je vlasnik Orlando Fitness Grupe, jednog od najcenjenijih i najuticajnijih brendova koji posluje u istočnoevropskoj regiji na polju sporta i rekreacije, u okviru kojeg su dva fitnes centra – OrlandoFit Fitness Kaptol i OrlandoFit Green Gold Gym, kompanija Star Fitness – tržišni lider u distribuciji fitnes opreme, kao i LifeWiz – consalting i life coaching kompanija.

Orlando se fitnesom bavi više od 20 godina i jedan je od začetnika fitnesa u Hrvatskoj, a danas najviše radi kao lifestyle trener, savetnik, predavač, kolumnista i edukator.

Fitnes centar OrlandoFit Kaptol

OrlandoFit Fitness Kaptol

 

Fitness Kapitol se nalazi u centru Zagreba (Nova Ves 17) i na svojih 900 metara kvadratnih ujedinjuje vrhunski kvalitet proizvoda i usluga. Prostor je organizovan kao integrisana celina u okviru koje se nalazi: gym zona, zona funkcionalnog treninga, cardio zona, dve studija za grupne treninge, NESPRESSO BUSINESS CAFE, protein & fruit bar by JAMNICA, Reebok corner.

Fitnes centar OrlandoFit Kaptol teretana

OrlandoFit Fitness Kaptol – gym zona

 

Green gold gym (Radnička cesta 52) je najveći i najmoderniji fitnes centar u atraktivnoj biznis zoni grada Zagreba. Na više od 1 600 kvadratnih metara obezbeđuje nekoliko zona prateći najpopularnije fitnes trendove, pa se tako u njegovom sastavu nalazi: gym zona, cardio zona, virtual indoor cycling room, Pilates studio, POWER PLATE, REEBOK TRI RIG, OCTANE FITNESS CROSS CIRCUIT, CROSS MAX, polivalentni studio za grupne treninge, EXCLUSIVE NESPRESSO BUSINESS CAFE, protein & fruit bar by JAMNICA, Reebok corner.

OrlandoFit Green Gol Gym 2

OrlandoFit Green Gold Gym

 

Sa revolucionarnim sadržajima, ovi fitnes centri zadovoljavaju potrebe i najzahtevnijih korisnika, od rekreativaca do profesionalnih sportista.

Les Mills treninzi na dve lokacije u Zagrebu

OrlandoFit u Zagrebu nudi popularne Les Mills treninge na obe lokacije – Fitness Kaptol i Green Gold Gym fitnes centru.

U studijima za grupne treninge, ljubitelji fitnesa mogu se opredeliti za dva tipa najpopularnijih Les Mills treninga – Body Pump i Body Attack.

Body Pump OrlandoFit 2

Body Pump trening u OrlandoFit fitnes centru

 

Body Pump je najpopularniji i najpoznatiji grupni trening na svetu. Tajna njegove uspešnosti je u tzv. REP efektu, dok je Body Attack trening koji aktivira celo telo i u kratkom vremenskom roku sagoreva ogroman broj kalorija i oblikuje mišiće. Specifičnost Body Attack-a leži u tome da se može prilagoditi vežbačima svih fitnes nivoa kroz opcije i modifikacije koje su sastavni deo ovog treninga.

Fitnes centar OrlandoFit – kontakt

Više informacija o ponudi treninga i rasporedu možeš pronaći na njihovom sajtu ili Facebook stranici.

Za sva pitanja, OrlandoFit fitnes centar možeš kontaktirati putem mail adrese recepcija@orlandofit.hr ili telefonom na +385 1 6465 200 (Green gold gym) odnosno +385 1 4860 805 (Fitness Kapitol).

Share on Facebook27Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Najnovije

LESMILLS