Vesti

feature - Snatch Fitnes Rijeka - Novi LM klub

762 pregleda
0 komentara

LES MILLS HRVATSKA: SNATCH – LES MILLS KLUB U RIJECI

U okviru Les Mills klubova u Hrvatskoj nalazi se i sjajan klub Snatch u kome ljubitelji fitnesa mogu da probaju, treniraju i postižu željene rezultate uz najpopularnije grupne treninge na svetu.

Zahvaljujući fitnes i trening centru Snatch, stanovnici Rijeke imaju mogućnost da uživaju u Les Mills treninzima koje širom sveta poseti više od 15 miliona ljudi nedeljno.

Les Mills treninzi u Rijeci

Rijeka je grad u Hrvatskoj i administrativno središte Primorsko-goranske županije. Prema poslednjim rezultatima popisa u gradu živi više od 120 000 stanovnika. Rijeka je najveća i najvažnija morska luka u Hrvatskoj.

Riječke kulturne i zabavne manifestacije su veoma poznate, ne samo u Rijeci, već i šire. To su pre svega: Riječke letnje noći u organizaciji Hrvatskog narodnog pozorišta, Leto na Gradini, Džez tajm festival, Ri Rok festival, Riječki karneval i drugo.

Takođe, pored ovih događaja, tu su i brojne znamenitosti koje biste trebali obići ako ste u poseti Rijeci. Među njima su i:

  • Trsatski kaštel
  • Katedrala sv. Vida
  • Korzo
  • Gradski toranj
  • Svetište Majke Božje Trsatske

Snatch fitnes i trening centar je trenutno jedini fitnes kutak u ovom prelepom hrvatskom gradu koji svojim članovima i stanovnicima Rijeke nudi Les Mills treninge.

Fitnes i trening centar Snatch

Fitnes i trening centar Snatch nalazi se u Bujskoj 10 u Rijeci. Snatch je jedinstveni koncept u Hrvatskoj koji donosi revoluciju u fitnes industriji. Fokusiran je na tri segmenta (grupni trening, trening u malim grupama i personalni trening) koristeći dve specifične zone – zona za trening i chillout zona.

Snatch je specijalizovani studio za trening zanimljivog šestouganog oblika koji nudi velik izbor različitih tematskih treninga, od funkcionalnih, preko plesnih, do treninga koji su kreirani za različite nivoe fitnesa.

Snatch Body Pump trening

Body Pump trening u Snatch fitnes centru

 

Ovaj Riječki fitnes centar specifičan je i po bogatoj ponudi Les Mills treninga koju čine: Body Pump, Body Balance, Body Attack, Body Step, Body Combat, Body Jam, CXWORX, GRIT STRENGHT, GRIT CARDIO i Body Pump Virtual Class.

Snatch je prepoznatljiv po stručnoj i mladoj ekipi koja će se pobrinuti da ostvarite svoje ciljeve i željene rezultate uz dobru zabavu i osmeh. Prateći fitnes trendove i inovacije, za ovaj klub na hrvatskom primorju zasluženo se može reći da ispunjava svetske standarde.

Snatch ekipa

Snatch ekipa / Facebook Snatch

 

Fitnes i trening centar Snatch – kontakt

Više informacija o ponudi treninga i rasporedu možeš pronaći na njihovom sajtu, Facebook ili Instagram profilu.

Za sva pitanja, kontaktiraj fitnes i trening centar Snatch putem mejla info@snatch.hr ili telefona 051 818 887.

Share on Facebook74Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Najnovije

LESMILLS