Vesti

feature les mills crna gora

2155 pregleda
0 komentara

LES MILLS CRNA GORA: USKORO STIŽU NAJPOPULARNIJI TRENINZI NA SVETU

Nova izdanja najpopularnijih grupnih treninga na svetu, Les Mills, nam uskoro stižu, a Crna Gora će biti deo ovog neverovatnog događaja.

Postoji hiljadu i jedan razlog zašto biste trebali da dođete u Star Fitness 23. juna u Podgorici. Les Mills Crna Gora iz godine u godinu sve više širi Les Mills ideju za fit planetu, a u prilog tome govori i ovaj spektakl otvorenog tipa, gde ste svi dobrodošli.

Treninzi su besplatni, nova izdanja fantastična, a instruktori vrhunski stručnjaci. Zabavu, dobro društvo i kvalitetno provedeno vreme vam garantujemo, verujte nam na reč.

Les Mills instruktore u Crnoj Gori čeka instruktorska edukacija, poznata kao Quarterly, koja za cilj ima unapređenje instruktorskih znanja i veština.

Ukoliko obožavaš Les Mills treninge ili uživaš u fitnesu, dođi 23. juna u Star Fitness i zajedno sa instruktorima isprobaj među prvima nova izdanja.

Šta te očekuje na Quarterly-ju?

Ako te još uvek nismo ubedili, sada sigurno hoćemo!

U Star Fitness-u tog dana imaćeš priliku da probaš i uživaš u novim izdanjima Body Pump i Body Combat treninga.

Body Pump 106 je epsko izdanje nabijeno snažnim emocijama i energijom. Ovaj trening će ti definitvno omogućiti da ostvariš svoje fitnes ciljeve. Sa druge strane, Body Combat 76 donosi neke fantastične inovacije. Fokus ovog izdanja je na jednostavnim udarcima pre nego što se doda brzina, kompleksnost i intenzitet.

Ali to nije sve!

Prvi put u Crnoj Gori biće ekskluzivno promovisan Les Mills Tone. Ovaj trening je nov u Les Mills ponudi, veoma je zabavan i funkcionalan, a u sebi sadrži trening snage, cardio i core trening. Les Mills Tone odgovara svima, jer sam biraš tempo bez obzira na kojem si nivou kondicije.

Želiš da postaneš Les Mills instruktor?

Les Mills instruktori imaju kontinuiranu podršku u svom profesionalnom razvitku, a Quarterly je veoma bitan deo toga.

Tog dana, u Star Fitness-u, pored besplatnih treninga na kojem mogu da prisustvuju svi zainteresovani, održaće se i instruktorska edukacija, pa ćeš tako imati priliku da pitaš sve što te zanima i to najbolji trenerski tim na ovim prostorima, da čuješ njihova iskustva, kao i iskustva drugih instruktora.

Kad i gde se vidimo?

Dakle, zapiši u svoj kalendar 23. jun, Star Fitness Podgorica (Avda Međedovića bb).

Raspored treninga:

18h Les Mills Tone
19h Les Mills Body Pump
20h Les Mills Body Combat

Prijavi se za učešće OVDE.

Za sva dodatna pitanja i informacije piši nam na mejl suzana@ifit.rs ili nas kontaktiraj putem mobilnog telefona +381 63 433 712 (Suzana Skenderoski).

Share on Facebook90Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Najnovije

LESMILLS