Vesti

Les_Mills_Crna_Gora_Dobrodosli_vest_Baner

1345 pregleda
0 komentara

LES MILLS CRNA GORA DOBRO DOŠLI U TIM BALKAN

Kada je 2013. godine kompanija iFIT potpisala ugovor sa svetskim liderom iz oblasti fitnesa Les Mills znali smo da neće biti lako, ali smo verovali u uspeh i pozitivnu promenu koju možemo napraviti u fitnesu kod nas. Od tada do danas, ostvarili smo partnerstvo sa više od 20 vodećih fitnes klubova u regionu, uspešno edukovali veliki broj instruktora, organizovali do sada najveće viđene fitnes događaje u regionu, a onaj na koji smo zaista ponosni desio se 2017. u Novom Sadu, kada smo ugostili najveći svetksi fitnes festival Les Mills Live.

Uspesi koji su se nizali nisu ostali nezapaženi. Pored teritorija Srbije, Makedonije i Bosne i Hercegovine, od 2017. godine teritorija Crne Gore imaće našu podršku za unapređenje i proširenje Les Mills ideje i zajednice.

PRVI LES MILLS QUARTERLY U CRNOJ GORI

Les Mills Quarterly predstavlja kontinuiranu edukaciju za instruktore na kojima se prezentuju nova izdanja treninga, novine i trendovi koji dolaze, kao i poslednja naučna istraživanja koja su rađena u svrhu kreiranja treninga koji će vežbačima pružiti što brže rezultate. Praksa je da se ova vrsta edukacije održava od dva do četiri puta godišnje, dok će prvi zvanični Quarterly biti održan 24. juna u Podgorici.

U tu čast premijerno ćemo prezentovati nova izdanja, a svi koji budu zainteresovani da se pridruže instruktorskom timu Crna Gora imaće mogućnost da tog dana potpuno besplatno probaju treninge.  Svi koji budu želeli dobiće više informacija o tome šta znači biti deo najvećeg fitnes tima na svetu i kako se tamo stiže.

SEMINAR ZA MENADŽERE KAO POKLON ZA DOBRODOŠLICU

Kada čujemo Les Mills prva asocijacija su fantastični treninzi i još bolja energija, ali svi koji se bavimo ovim poslom znamo da ključ uspeha leži u dobrom menadžmentu, odličnom marketingu i još boljoj prodaji. U znak dobrodošlice 23. juna biće održan seminar na kojem će učešće biti besplatno, a tema je menadžment grupnog fitnesa. Za više informacija o seminaru možete se obratiti generalnom menadžeru za Les Mills Balkan, Milanu Ivetiću na e-mail adresu milan@178.63.100.200/~smek.

Već sada možemo zaključiti da će jun u Crnoj Gori biti u znaku nove fitnes energije i novih poznanstava. Biće nam drago da se upoznamo i prodiskutujemo o predlozima za unapređenje i popularizaciju fitnesa.

Prvi koraci u širenju Les Mills ideje na teritoriji Srbije bili su izuzetno teški, stoga smo spremni da iste napore uložimo i na teritoriji Crne Gore i da se za par godina ponosno sa našim budućim partnerima osvrnemo i nazdravimo svim uspesima koje smo postigli.

Share on Facebook186Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

LESMILLS