Razvoj karijere

ŠTA MI TO RADIMO? MENJAMO ŽIVOTE. NA BOLJE.

Uz konstantnu inspiraciju, motivaciju i kvalitetne treninge, tvoja karijera dobiće krila.

PREĐI NA SLEDEĆI NIVO

Postani napredni instruktor

Uz LesMills AIM (Advanced Instructore Modul) preći ćeš na sledeći nivo karijere. Nakon završetka ovog modula već ćeš biti profesionalac koji može da predstavlja LesMills™ fitnes filozofiju.

Prvi korak je prolazak kroz NAPREDNI modul. Proći ćeš kroz detaljnu analizu tehnika i koučinga konkretnog programa. NAPREDNI modul je interaktivan, što znači da ćeš nakon prezentacije dobiti feedback od internacionalnih trenera. Nakon završetka ovog modula bolje ćeš razumeti suštinu programa, a tvoje veštine podučavanja biće unapređene.

Ukoliko želiš više informacija o tome kako možeš postati napredni instruktor

KONTAKTIRAJTE NAS

POSTANI ELITNI INSTRUKTOR

U dvodnevnom ELITNOM modulu fokus je na tvom performansu. Otkrićeš kako da se na najbolji način povežeš sa vežbačima, kako da prepoznaš njihove različite osobine i sposobnosti. Ovladaćeš svojim nastupom na bini, i unaprediti veštine. Prezentovaćeš svoj program i četiri puta dobiti feedback od internacionalnih trenera. Ukoliko ispuniš kriterijume, postaješ Elitni instruktor, odnosno nacionalni prezenter, što znači da možeš da prezentuješ LesMills™ treninge na QW-ima i drugim značajnim fitnes događajima.

Ukoliko želiš više informacija o tome kako možeš postati elitni instruktor

KONTAKTIRAJTE NAS

Postani Les Mills™ trener

LesMills™ treneri su vrhunski elitni instruktori koji vrše edukaciju, trening i motivaciju instruktora. Za odabir trenera zadužen je LesMills™ menadžment.

Da bi postao trener, prvo moraš biti izabran od strane našeg menadžementa, zatim uspešno proći kroz Boot Camp, a potom učestovovati u regionalnim trening samitima. U tim prilikama sarađivaćeš sa direktorima programa i drugim trenerima, zahvaljujući čemu ćeš produbiti razumevanje LesMills™ filozofije, unaprediti veštine, a umetnost prezentacije i vođenja naših programa podići na jedan potpuno novi nivo.

Kao trener, vodićeš trening module i nastupati kao prezenter na regionalnim fitnes događajima. Vrhunski treneri vode napredne i elitne module, i nastupaju na QW-u – najvažnijem LesMills™ događaju. Na čitavom svetu postoji 1 000 trenera, a samo nekoliko među njima su internacionalni master treneri.

Ukoliko želiš više detalja o tome kako možeš postati trener.

KONTAKTIRAJTE NAS

Postani Assessor

Ukoliko razumeš i podržavaš vrhunske standarde koje LesMills potencira, idealan si materijal za LesMills™ assessora.

Da bismo ispunili svoje standarde, potrebni su nam ljudi koji imaju oko za detalje, razvijenu radnu etiku i izuzetno razumevanje onoga što jedan vrhunski instruktor mora posedovati. Kao assessor, zadužen si za prepoznavanje i razvijanje potencijala kod drugih.

Ukoliko želiš više detalja o tome kako možeš postati assessor

KONTAKTIRAJ NAS

LESMILLS