les_mills_tone_instruktori

330 pregleda
0 komentara

KO SU IDEALNI INSTRUKTORI LES MILLS TONE -A?

Zabavan i funkcionalan trening, koji u sebi sadrži trening snage, cardio i core trening – Les Mills Tone program je o kom svetska fitnes scena već uveliko priča.

Ovaj trening odgovaraće svim članovima, omogućavajući im da se kreću svojim tempom, bez obzira na nivo kondicije na kom su sad.

Šta je Les Mills Tone?

Les Mills Tone je trening koji kombinuje segmente treninga snage, kardio i core treninga u jedan kompletan i prilagodljiv trening.

Les Mills Tone sadrži miks vežbi koje pokreću celo telo i ubrzavaju puls. Veliki broj kardio-pikova, troši veliki broj kalorija i gradi snagu, dok u isto vreme povećava nivo energije u telu, fleksibilnost, balans, agilnost i snagu cora.

Članovi će sa treninga odlaziti s puno elana i spremni za naredni funkcionalni trening.

Ko su idealni Les Mills Tone Instruktori?

Kako ovaj program odgovara veoma širokoj ciljnoj grupi, pa će veliki broj vežbača svoje prve korake u fitnes napraviti upravo dolaskom na ove treninge, Les Mills Tone instruktor biće taj koji će ih navesti da zavole fitnes i nastave da treniraju.

Vežbači koji dolaze na Les Mills Tone u potrazi su za dobrim osećajem i zabavom na treningu, pa uvek raspoloženi i vedri instruktor upravo to treba i da im pruži.

Instruktori će se sretati sa ljudima koji tek počinju da treniraju ili se treningu tek vraćaju, što bi mogao da bude veliki izazov, ali i iza Tone-a, kao i iza ostalih Les Mills treninga stoji izgrađen sistem bezbednih, naučno istraženih i testiranih treninga, koji daju rezultate – pa instruktor u svakom momentu ima oslonac i sistemu treninga.

Uz najpopularnije svetske hitove, trening će uspešno završiti i oni koji su do sada nerado vežbali.

Les Mills Tone stigao je i u Srbiju

Les Mills Tone je program koji će na svetsku fitnes scenu biti lansiran u prvom kvaratalu 2018. godine, a i u Srbiji se Les Mills Tone edukacija održava 31. marta i 1. aprila u Novom Sadu, te će oni koji prođu obuku sada postati pioniri programa koji će nesumnjivo steći veliku popularnost.

Za Les Mills Tone obuku prijavi se klikom na baner ispod.

lesmills_tone

 

Ukoliko ti se Les Mills Tone trening čini zanimljivim, ali želiš da dobiješ dodatne informacije o njemu i da ga probaš premijerno, možeš to učiniti 17. marta  Novom Sadu, na instruktorskom Quarterly-ju. Sve što je potrebno jeste da svoje podatke pošalješ na mejl suzana@ifit.rs.

 

Share on Facebook11Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

LESMILLS