Edukacija

BUDI SOPSTVENA NAJBOLJA VERZIJA

Bez obzira na to koliko si u ovom trenutku dobar kao instruktor, i bez obzira na to koliko dugo si u fitnes priči, sa LesMillsom ćeš uvek biti sve bolji i bolji.

BUDI U TOKU SA NAJNOVIJIM FITNES STRUJAMA

Fitnes se konstantno razvija. Uporedo sa tim – razvijaju se i fitnes programi. LesMills™ svim svojim instruktorima pruža priliku da budu u toku sa aktuelnim fitnes trendovima i dešavanjima. Kao instruktor dobijaš zaista mnogo – naprednu strukturu programa, tehničke savete, motivacionu inspiraciju i sve važne naučne fitnes novine.

UČENJE NIKADA NE PRESTAJE

Početni modul za instruktore

Ovaj početni modul je istovremeno izazov i inspiracija. Naoružaće te veštinama i tehnikom neophodnim za kreiranje istinski kvalitetnog treninga.

Quarterly Digital

Kao i drugi Les Mills™ instruktori, dobijaš nova izdanja programa u digitalnom formatu, kao i edukativne sesije sa koreografijama i muzikom. To ti omogućuje da uvek dobijaš informacije o novim fitnes dostignućima, kao i savete od direktora programa i uvide LesMills™ naučnih istraživača.

Quarterly

Vežbaćeš sa nekim od najvažnijih fitnes trenera današnjice, i učestvovaćeš u izuzetnom fitnes događaju. Među prvima ćeš okusiti nova LesMills™ izdanja, i ovladati tehnikom koja će unaprediti tvoj trening. Bićeš u toku sa najnovijim fitnes saznanjima, i usput probati i neke druge LesMills™ programe.

Super Quarterly

Super QW je neverovatno uzbudljivi fitnes događaj koji okuplja na hiljade fitnes zaljubljenika i profesionalaca, i inspiriše ih da pređu na novi fitnes nivo. Super QW predvođen je direktorima programa i master trenerima, uz koje je vežbanje istinska avantura.

LesMills Groundworks

Idealan momenat za one koji žele feedback “1 na 1” i konkretne savete za sopstveni napredak. Tokom master časa obučavaće te master trener, za vreme časa tehnike unapredićeš tehniku, a nakon svoje prezentacije dobićeš fidbek od master trenera. Mnogo ćeš naučiti, i biće to znanje koje će ti zaista biti od pomoći u tvom fitnes putovanju.

Feedback video

Personalizovani feedback i saveti sada su ti još dostupniji. Sve što treba da uradiš, jeste da obezbediš snimak koji predstavlja tvoj čas. Nakon toga, dobićeš povratnu informaciju o svojoj snazi i veštinama, kao i savete za razvoj koučinga.
LESMILLS