Benefiti

ZAŠTO JE PRIDRUŽIVANJE NAŠEM TIMU SJAJAN IZBOR?

Zato što ćeš otkriti da tvoja snaga i energija nemaju granice. Zato što ćeš razumeti šta znači biti deo nečeg istinski velikog.

ČLANOVI NAŠEG TIMA UVEK SU U JEKU DEŠAVANJA?

Ima nas preko 100 hiljada. 100 hiljada strastvenih, sposobnih i motivisanih fitnes profesionalaca koji su uvek ispred ostalih.
Zaljubljeni smo u fitnes, a naši treninzi dolaze u paketu sa izvanrednim koreografijama i muzikom koja je obožavana širom sveta. Ne samo da podučavamo – mi i inspirišemo. Pružamo iskustvo koje menja živote ljudi, i koje u njima pokreće strast i energiju.

PREDNOSTI LESMILLS™ INSTRUKTORA

Tvoji treninzi utemeljeni su na naučnim istraživanjima

U svakom trenutku znaš da imaš bezbedan, efikasan i uzbudljiv trening, koji se obnavlja na svaka 3 meseca, i koji ljudi obožavaju.

Radiš sa aktuelnim muzičkim hitovima

Nakon svaka 3 meseca – sa tobom su nove numere. I to numere koje sjajno odgovaraju treningu, a koje vežbači zaista vole.

Prelaziš na ozbiljne nivoe fitnes igre i gradiš svoju karijeru

Čekaju te konstantna edukacija, napredni treninzi i izuzetne mogućnosti za razvoj karijere. Bez obzira na to koliko si u ovom trenutku dobar kao instruktor, i bez obzira na to koliko iskustva trenutno imaš, sa LesMillsom ćeš uvek ići napred.

Ceo svet je tvoj

LesMills™ klubovi su međunarodno priznati i prisutni u više od 15.500 klubova širom sveta (a taj broj raste iz dana u dan). Dakle – tvoje mogućnosti su beskrajne.

Ekskluzivni popusti i sjajni događaji

Kao instruktor, dobijaš 25% popusta na svu Reebok/LesMills garderobu, kao i gratis pozivnice za neke od najuzbudljivijih fitnes događaja, kao i ekskluzivne prilike za obuku i napredovanje.

ŠTO VIŠE PROGRAMA – TO VIŠE MOGUĆNOSTI

Zašto se zaustaviti na jednom programu? Ako imaš sertifikat za više LesMills™ programa – imaš i više prilika za zaradu. Plus, različiti programi unaprediće tvoju veštinu vođena treninga.

ŠTA TE ČEKA NA SVAKA TRI MESECA?

Šta dobijaš u svom instruktorskom paketu?

Uz ovaj paket dobijaš najnovije muzičke hitove, kombinovane sa novim vežbama i pokretima, a sve to potkrepljeno naučnim istraživanjima. U pitanju su treninzi koji su kreirani od strane eksperata kojima je cilj da naoružaju instruktore najboljim veštinama ikada.

Šta to znači za tebe?

To znači da si opskrbljen najnovijim i kvalitetnim instruktorskim veštinama, što dalje znači da ćeš svojim vežbačima doneti najbolje moguće rezultate, i da će oni zbog toga obožavati tvoje treninge. Budući da dobijaš čitavu strukturu treninga, imaš prostora da se fokusiraš na magiju koučinga i povezivanje sa vežbačima.

Uzbuđenje koje donose nova izdanja

Na svaka tri meseca, stiže novo izdanje, a ti, uporedo sa drugim LesMills™ instruktorima, oko toga kreiraš iščekivanje i uzbuđenje. Pri tom, uz nova izdanja konstantno unapređuješ svoje veštine.

Snaga digitalnog doba
Menjaju se vremena – menjamo se i mi. I dalje instruktorima dostavljamo inspirativna izdanja, ali u boljem i bržem formatu. Na desetine hiljada instruktora dobija digitalni LesMills™ materijal, što im omogućuje jednostavan pristup i laku prenosivost.
LESMILLS