• Povećava

    snagu cora

  • Oblikuje

    stomak, noge i zadnjicu

  • Popravlja

    držanje tela

Šta je CXWORX?

Jačajući core mišiće, CXWORX trening postavlja osnovu za snažno telo.

Jak core čini da budeš bolji u svemu što radiš – od svakodnevnih aktivnosti do omiljenog sporta. Svi pokreti na CXWORX treningu imaju lakše i teže modifikacije, tako da su izazovni, a opet dostižni za svaki fitnes nivo. Tokom 30 minuta instruktori te vode kroz pravilnu tehniku izvođenja vežbi sa opterećenjem i ekspanderima i kroz vežbe u kojima koristimo sopstvenu težinu tela kao što su hover i crunch.

NAUČI VIŠE O NAČINU FUNKCIONISANJA TVOG TELA

Fokus CXWORX treninga je pravilna, precizna tehnika, tako da ćeš kroz trening naučiti puno o svom telu dok ujedno postaješ snažniji.

Benefiti

CXWORX za kratko vreme daje brze rezultate čineći telo snažnim i fit. Svaki trening predstavlja novi izazov bez obzira na fitnes nivo.

 

NAUKA IZA CXWORX TRENINGA

Ovaj trening fokusiran je na mišiće koji povezuju gornji i donji deo tela. Samim tim idealan je za oblikovanje stomaka i zadnjice, za jačanje leđa, za povećanje funkcionalne snage i za prevenciju povreda.

Saznaj više o CXWORX treningu

U kakvoj formi je potrebno da budem ako želim da treniram CXWORX?

CXWORX odgovara svim godištima, sposobnostima i fitnes nivoima. Pokreti su jednostavni, a opcije omogućuju da biraš intenzitet koji ti odgovara. Vrlo brzo osetićeš benefite ovog treninga. Probaj. Videćeš.

Koliko puta nedeljno bi trebalo da dolazim na CXWORX treninge?

Za odlične rezultate, preporučujemo CXWORX 2-3 puta nedeljno.

BODYPUMP™

Za sve koji žele snažno i oblikovano telo.

Saznaj Više

BODYATTACK™

Treniraj kao pravi sportista.

Saznaj Više