CXWORX

328 pregleda
0 komentara

CXWORX 27 – POSTEPENO GRAĐENJE INTENZITETA

Kada se priča o kontroli, tu core ima najveću ulogu, bilo da je u pitanju stabilizacija kičme ili potreba da generišemo više snage za izvođenje vežbi.

CXWORX 27 karakteriše postepeno građenje intenziteta. Dosta duže zadržavanje u određenim položajima i sporiji ritam izvođenja vežbi odgovorni su za stvaranje ogromne tenzije u mišićima.

Iako puls ostaje nisko, imaćete osećaj još višeg intenziteta upravo zbog te konstantne napetosti u celom telu.

Novo izdanje donosi i nove inovacije.

Schoulder Tap i Leg Lift, Rotating Hover sa opruženom rukom, Half Skydiver su novi izazovi koje ćete kroz treninge polako usavršavati. Ukratko rečeno, u novom izdanju snaga i izdržljivost su zajedno upakovane na vrlo zanimljiv i intenzivan način.

Različite modifikacije vežbi pomoći će vam da uspešno savladate svaki trening bez obzira da li ste početnici ili već iskusni “cxworkeri.” Naravno, pomoć u svemu tome će vam biti i muzika, koja je inspirišuća, moderna, dinamična i moćna.

Vidimo se na CXWORXu! :)

Share on Facebook5Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

LESMILLS