Vesti

City Fitness Osijek

1755 pregleda
0 komentara

City Fitness: Les Mills klub u Osijeku

City Fitness  najnoviji je fitnes centar koji postaje član Les Mills Balkan grupe. Ovaj centar je ujedno JEDINI centar u Osijeku koji u svojoj ponudi ima Les Mills treninge.

Les Mills grupni treninzi sa preko 15 miliona aktivnih vežbača, svakodnevno dokazuju da predstavljaju najbolju ponudu fitnesa. City Fitness Osijek insistira na kvalitetu i upravo zato uvodi Les Mills grupne treninge u svoju ponudu.

Pre nego što se zaputite u City Fitness da isprobate jedan od Les Mills treninga, predlažemo da prošetate Osijekom i tako napunite baterije za trening.

Šta vam nudi Osijek?

Osječani kažu da ne smete propustiti njihov grad kada putujete Slavonijom. Osječka katedrala ostaviće vas bez daha, a Osječka tvrđa vas vraća u 18. vek i vreme baroka. Predlažu i da popijete Osječko pivo na obali Drave (mada je to možda bolje ostaviti za nakon treninga).
Popnite se na zidove Bastiona, skočite padobranom u osječkoj sportskoj vazdušnoj luci ili zaprosite svoju devojku na osječkom mostu mladosti. Ako je sve ovo ipak previše za vas, ali želite adrenalin i energiju, zaputite se u City Fitness centar.

City Fitness

City Fitness

City Fitness u Osijeku je najmoderniji fitnes centar u istočnoj Hrvatskoj. Sa oko sedamsto kvadratnih metara prostora, savremenom opremom i stručnim trenerima, svojim vežbačima obezbeđuje vrhunsku uslugu.

Edukovani i licencirani treneri zaduženi su kako za privatne, tako i za grupne treninge. Njihova ljubaznost i stručnost garant su uspešnog treninga.

Najmodernija mašinerija za fitnes, nove sprave rađene specijalno za City Fitness i TRX suspenzori, samo su deo bogate ponude ovog centra.

A za sve ljubitelje dobrog fitnesa koji su upoznati sa benefitima grupnog treninga, City Fitness Osijek nudi čak 17 najmodernijih grupnih programa. Deo ove neverovatne ponude sada su i Les Mills grupni treninzi i to čak 3 treninga čime se osigurava raznolikost fitnes programa.

City Fitness2

Les Mills ponuda u City Fitness centru

City Fitness Osijek vežbačima nudi raznovrsno vežbačko iskustvo i to kroz sledeće Les Mills treninge: Body Attack, Body Balance i Body Step.

  • Body Attack je funkcionalni trening popularan jer sagoreva ogroman broj kalorija, a istovremeno unapređuje koordinaciju i pokretljivost. Može se prilagoditi bilo kom fitnes nivou zbog čega ga jednako vole početnici i iskusni vežbači.
  • Body Balance podseća da je važno pronaći balans i harmoniju duha i tela. Oblikuje telo, povećava fleksibilnost i osobađa od stresa.
  • Body Step je energičan trening koji kombinuje skokove i čučnjeve. Povećava kondiciju, a kreatori treninga ističu pozitivan uticaj na rad srca.

City Fitness Osijek – i kvalitet i komfor

Uredne svlačionice, besplatan parking i lounge bar su samo neke od dodatnih pogodnosti koje City Fitness Osijek obezbeđuje. Time garantuje sigurnost i komfor vežbača i omogućava im da se bezbrižno prepuste nekom od treninga iz bogate ponude.
Kao deo Palleo Adria  organizacije, vežbačima nudi i najkvalitetniju opremu i garderobu za vežbanje, kućne sprave, ali i gedžete, pametne satove i sportsku prehranu.

City Fitness Osijek – KONTAKT

Više informacija o centru, ponudi treninga i rasporedu možete pronaći na njihovom sajtu. Za sva pitanja, kao i za zakazivanje BESPLATNOG probnog treninga, City Fitness možete kontaktirati putem mejl adrese recepcija@city-fitness.hr  .
Ne zaboravite da pratite City Fitness na Instagram-u i Facebook-u za najnovije informacije.

Share on Facebook47Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Najnovije

LESMILLS