• Podigni energiju

    na viši nivo

  • Oblikuj

    noge i zadnjicu

  • Izgradi

    snagu

Šta je BODYSTEP?

Osnova BODYSTEP treninga je jednostavno koračanje, kao prilikom penjanja i silaženja niz stepenice. To je kompletan kardio trening koji će oblikovati tvoju zadnjicu i noge. BODYSTEP Athletic kombinuje osnovne korake na steperu sa vežbama kao što burpee, sklekovi i vežbe sa slobodnim polčama koje aktiviraju gornji deo tela. Ako ti se više sviđaju ritmični, veseli pokreti na steperu, onda je BODYSTEP Classic pravi izbor za tebe. Uvek postoji mnogo opcija koje će ti pomoći da jednostavno i bezbedno završiš trening.

Naši veseli BODYSTEP instruktori vodiće te kroz ovaj 55ominutni trening. Jačanje i oblikovanje tela praćeno je muzičkim hitovima, zabavom i dobrim raspoloženjem. Sagorećeš i do 620 kalorija, i napustićeš salu zadovoljan.

Trening celog tela i aktiviranje svih mišića

Oseti snagu kombinacije skokova, čučnjeva i iskoraka koja će aktivirati svaki mišić u tvojim nogama.

 

Benefiti

Zahvaljujući kardio blokovima koji ubrzavaju sagorevanje masnog tkiva, BODYSTEP  će takođe pospešiti rad srca i povećati kondiciju. Sagorećeš puno kalorija, zategnuti i oblikovati noge i zadnjicu, i poboljšati koordinaciju pokreta i pokretljivost.

Početnik si?

Počni slabijim intenzitetom i prati instruktora koji pokazuje opcije. Za počenike preporučujemo BODYSTEP Athletic, jer je koordinacijski manje zahtevan. Kada savladaš pokrete, nakon nekoliko treninga, BODYSTEP će ti postati nešto sasvim prirodno – nešto kao vožnja bajkom :)

Sve što je potrebno znati o BODYSTEP treningu

Da li je potrebno da imam odličnu koordinaciju pokreta?

Dobra vest je da postoje opcije treninga koje odgovaraju svima. Uglavnom je potrebno nekoliko BODYSTEP treninga pre nego što ti postane sasvim prirodno da vežbaš na steperu. Počni sa manjim visinama klupe, fokusiraj se na stopala pre nego što pokušaš da uključiš i ruke, i obrati pažnju na opcije koje ti pokazuje instruktor.

Šta bi trebalo da ponesem na trening?

Samo udobne patike i odeću. Naravno, i flašicu vode i peškir.

BODYATTACK™

Treniraj kao pravi sportista.

Saznaj Više

BODYCOMBAT™

Kardio trening inspirisan borilačkim veštinama.

Saznaj Više