BA89_slika_za_tekst (1)

31418 pregleda
0 komentara

BODYATTACK 89: Vreme je za pokret!

BodyAttack 89 je prava bomba energije i moći! Spremite sa za nove izazove koji će pomeriti vaše granice.
Nakon zagrevanja ulazimo u drugu pesmu. Obožavaćete zabavnu numeru „Bang Bang“! Savršen uvod u intezivan deo kada ćemo raditi kombinaciju sklek/burpee.

U petoj pesmi se trudimo da povećamo našu snagu. I onda počinje najveće iznenađenje. Dižemo intezitet do maksimuma u numeri „Viva La Hardcore“. Ova pesma je brza, dinamična i energična. Ipak, imaćete i kratke aktivne pauze zahvaljujući kojima će vaši pokreti biti precizni i oštri.

U ovom izdanju, fokus instruktora će biti na objašnjavanju kako se vežbe pravilno rade. Na primer, kada budete učili vežbače novi pokret Decoy Switch, morate biti fokusirani na tehniku. Ono na šta ćete morati posebno da obratite pažnju su pravilno postavljena stopala i na koju stranu je vaše telo okrenuto. Vaš čas će biti savršen ukoliko vežbačima na pravi način objasnite kako da izvode pokrete.
Neka sve bude jednostavno, uživajte u muzici. I zapamtite – BodyAttack je za sve!

BodyAttack prezenteri:

Lisa Osborne (Novi Zeland) je direktor programa BodyAttack, kreativni direktor programa BodyStep.
Bastian Glasmacher (Nemačka) je BodyAttack i BodyStep instruktor i trener, Grit trener i instruktor programa BodyBalance, BodyCombat, BodyJam, BodyPump, CxWorx i Sh’Bam.
Bevan James Eyles (Novi Zeland) je BodyAttack, BodyPump, BodyStep i RPM instruktor i trener i CxWorx instruktor.
Amanda Scales (SAD) je program coach programa BodyAttack i BodyStep, instruktor i trener programa BodYPump i CxWorx i BodyBalance i BodyCombat trener.

 

Share on Facebook42Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

LESMILLS