BODY_COMBAT

600 pregleda
0 komentara

BODY COMBAT 72 – MOĆNI BROJAČ UDARACA

Ako zamislite svoje telo kao čelične delove, onda BODY COMBAT 72 predstavlja šrafove i zavrtnje koji će napraviti od vas pravu mašinu!

Tri dela zagrevanja će vas brzo pripremiti za ono što sledi. Kada uđete u trening zonu stiže pesma broj dva koja se na prvi pogled čini cool i prijateljska sa Jab, Cross i Hook kombinacijom. A onda kada se bas pojača i započnete full combo otkrićete pravo lice druge pesme.

Moćni brojač udaraca – nadimak za Body Combat pesmu tri. Sigurno već predosećate šta vas ovde čeka. :) Posebno bismo izdvojili pesmu četiri – autentični Taekwondo! Obećavamo da nikome neće trebati filteri za zadnjice kako bi izgledale dobro na društvenim mrežama. :D

Metaforički rečeno pesma broj pet je “bolesna.” Ova pesma je prava promena igre jer će svi aspekti fitnesa biti stavljeni na test. U šestici nam se vraća Capoeira uz pesmu koja se poigrava sa vama i vašim nogama. MuayThai …hm, pošto nosi titulu najmoćnije i nemilosrdne borilačke veštine, čini se da u novom izdanju te nadimke i opravdava. Epska pesma!

Osma pesma – zlokobna. Zapečatiraće vam ramena za kraj.

I šta više reći, jedan pakleni trening za celo telo uskoro stiže! :)

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

LESMILLS