Body_Vive_napredni_modul

78 pregleda
0 komentara

BODY VIVE NAPREDNI MODUL – MOTIVIŠI I INSPIRIŠI

Body Vive 3.1 je trening koji se u prethodne 2-3 godine dosta promenio i koji nastavlja da se menja i razvija, a naš zadatak je da te promene ispratimo i da se potrudimo da na najbolji mogući način sa našim vežbačima podelimo sjajnu Body Vive energiju.

Kao Les Mills instruktori, naš glavni cilj jeste da motivišemo i inspirišemo ljude da se pokrenu i zaljube u fitnes, iznova i iznova, svakodnevno. Da bismo uspeli u tome potrebno je da shvatimo šta ljudi žele i očekuju kada dođu na naš Body Vive trening.

Od toga će zavisiti način na koji se krećemo, izgledamo, ponašamo, izbor reči, sadržaj onoga što govorimo, ton i boja glasa…jednom rečju suština je biti u esenciji programa.

DOBRODOŠLI NA BODY VIVE NAPREDNI MODUL!

Ovo je jednodnevna edukacija tokom koje ćete dobiti smernice i alate koji će vam pomoći da shvatite gde ste sada i šta je sve potrebno da uradite kako biste bili u esenciji samog programa. Pored toga, na naprednom modulu ćemo poseban akcenat staviti na usavršavanje drugog i trećeg ključnog elementa – tehnike i coachinga.

Kada je tehnika u pitanju, uopšte ne zvuči nimalo ambiciozno kada kažemo da težimo savršenstvu. Mi smo ogledalo našim vežbačima, njihovi uzori i njihov uspeh u savladavanju pravilne tehnike izvođenja pokreta zavisi od nas. Na naprednom modulu vaš čeka pravi tehnički izazov koji će vam pomoći da usavršite svoju tehniku.

Bolje razumevanje tehnike doprineće da poboljšate i svoje vođenje treninga. Na početnom modulu ste se upoznali sa Coaching modelom, dakle znate i na svojim treninzima koristite Layer 1, Layer 2 i Layer 3 savete. Naš sledeći korak je da naučimo kako da ih što efikasnije koristimo –da pronađemo prave savete i da ih iskoristimo u pravo vreme i na pravi način.

Jednostavno? Pokušajmo! Vidimo se na naprednom modulu.

Jasna Nikolin,

trener Body Vivea

Za Body Vive napredni modul prijavi se klikom na baner ispod.

Body_Vive_napredni_modul

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

LESMILLS