Body_vive

289 pregleda
0 komentara

BODY VIVE 44 – DOĐI I PROBAJ NEŠTO NOVO!

BODY YVIVE 44 je naš način da se zabavimo!

To je kombinacija pravog workout izazova uz sjajnu muziku koja će vas držati u trening zoni i od koje ćete tražiti još više. Jednostavnije kombinacije vežbi i malo sporija muzika učiniće da se više fokusiramo na treningu na tehniku i da radimo pravilnije pokrete veće amplitude kako bi izvukli sve benefite iz svake vežbe.

U ovom izdanju se svaki pokret slaže sa muzikom koji lako možete prilagoditi sebi i ubrzo ćete početi da se krećete u ritmu koji će prijati vašem telu. Inovacije uključuju i jednu cardio pesmu inspirisanu baletom, ali postoji i atletska verzija za sve koji ne vole balet.

Takođe puno inovacija ćete pronaći i u vežbama sa ekspanderom, koje će pokrenuti celo telo.

Poslednja napomena: izvinite za Shaky Shaky (možda i ne baš). Dobro će razumeti oni koji budu probali novo izdanje BODY VIVE 44.

Dodji i probaj nešto novo!

KADA I GDE MOŽEŠ DA PROBAŠ NOVO IZDANJE BODY VIVE TRENINGA?

Body Vive 44 možeš da probaš i pre nego što stigne u klubove. Zapamti: Belekspo centar, 16. septembar, na najvećem sajmu fitnesa u regionu – Belfisu. Dođi i zajedno sa instruktorima probaj novo, izazovno izdanje.

Svoju kartu za Belfis obezbedi klikom na OVAJ link.

Share on Facebook5Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

LESMILLS