JUNE 2017 BODYVIVE 3.1 FACEBOOK COVER

780 pregleda
0 komentara

BODY VIVE 43 – ZABAVA KOJA DAJE REZULTATE

Body Vive 43 biće naš novi način da se dobro zabavimo.

Predstavlja kombinaciju punu izazova i dobre muzike koja će vas iznova i iznova gurati da uradite više nego što ste planirali. Do kraja druge pesme ćete već osetiti intenzitet i dobro aktivirati mišiće u donjem delu tela.

U trećoj Body Vive pesmi, koja je moj favorit, ćete zaista moći da se otkačite i dobro zabavite dok bude radili na brzini i agilnosti. Pesma četiri je sporija ali nemojte da vas to zavara, dok će vas pesma pet gurnuti do krajnjih granica.

U Body Vive pesmi šest vraća se vežba “Reverse Peck Deck”, koja je prilično izazovna ali s obzirom da jača sve mišiće u vašem telu ne možete da je ne volite.

Pesmu sedam, koja je usmerena na jačanje mišića oko kukova, ćete prosto obožavati zbog benefita koje ćete vrlo brzo osetiti. Focus u pesmi osam je na oblikusima. Trening se završava aktivnim istezanjem koje će vam pomoći da se oporavite od treninga i ostatak dana provedete puni energije. :)

Share on Facebook6Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

LESMILLS