BODY_COMBAT

214 pregleda
0 komentara

BODY COMBAT 73 – SPOJ LJUBAVI I UZBUĐENJA

Spoj ljubavi i uzbuđenja prema MMA treningu je prvi osećaj koji će vas obuzeti kada krene prva pesma novog Body Combata 73.

Novi model zagrevanja integrisaće mobilnost i dinamičko zagrevanje kukova što će vas spremiti za savršenu tehniku izvođenja kickova (pogotovo u pesmi 4). Boks pesme su ovaj put daleko iznad fizičkog napora.

One će vas pogurati još dalje i biti vaš fizički i mentalni izazov, dozvoliće vam da se oslobodite i na kraju krajeva, uz odličnu muziku, dobro zabavite na treningu.

Pesma broj 5 je ovaj put podeljena u dve velike runde sa po tri seta i biće krivac zbog kojeg ćete, uz MMA kondicioniranje tela i viiisok puls ubrzano trošiti kalorije i satima posle treninga. Kapueira će vas vratiti u esenciju ove brazilske borilačke veštine uz odličan ritam i dinamičnu jinga-u. I na kraju Muay thai će biti… Biće brz, eksplozivan i nećete znati šta vas je snašlo.

Naravno ono što ne menjamo u Body Combatu je veliki broj opcija koje će vam omogućiti da trening završite uspešno i bezbedno bez obzira na vaš trenutni fitnes nivo.

GDE I KADA MOŽEŠ DA PROBAŠ NOVO IZDANJE BODY COMBATA?

Body Combat 73 očekuje te 16. septembra na najvećem sajmu fitnesa u regionu – Belfisu, gde imaš priliku da ga probaš rame uz rame sa instruktorima, pre nego što novo izdanje stigne u klubove.

Osetite, trenirajte i uživajte u rezultatima.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

LESMILLS