Body_balance_napredni_modul

69 pregleda
0 komentara

BODY BALANCE NAPREDNI MODUL – ŠTA ĆEŠ NAUČITI?

Jasna Nikolin, trener Body Balance treninga i jedan od sinonima dobre energije u Les Mills svetu, ovako se priseća svog prvog koraka u Les Mills svet.

Jedna od rečenica koje se i dan danas sećam sa svog Body Balance početnog modula glasi: “ Danas počinje vaše putovanje čiji je cilj da motivišete i inspirišete ljude oko sebe da se zaljube u fitness.” I to putovanje i dalje traje – svakodnevno, iznova i iznova, dok širite i delite energiju, ljubav i strast prema vežbanju sa ljudima oko sebe.

Zahvaljujući početnom modulu naučili ste osnove.

Šta još možete da uradite kako biste bili još inspirativniji?

Jedan od sledećih koraka je pohađanje naprednog modula.

To je jednodnevna edukacija koja će vam pomoći da produbite svoja znanja o 5 ključnih elemenata sa posebnim fokusom na unapređenje tehnike i coachinga.

ŠTA VAS OČEKUJE NA BODY BALANCE NAPREDNOM MODULU?

Vaša misija je da motivišete i inspirišete ljude oko sebe da se zaljube u fitnes i u Body Balance.

Da biste bili što uspešniji u tome potrebno je da budete u samoj esenciji programa.

Tokom napednog modula shvatićete šta je to što ljudi zapravo očekuju od Body Balancea i dobiti smernice šta vi zapravo možete da uradite kako bi im preneli to iskustvo.

Posebna pažnja posvetiće se tehnici. Upoznavanje istorije i ključnih principa tai chija, joge i pilatesa će vam pomoći da bolje shvatite tehniku izvođenja poza i vežbi kako biste bili još bolji uzori dobre tehnike.

Što bolje razumete i osetite poze, lakše ćete pronaći prave savete kako biste pomogli vežbačima da ih uspešno izvedu. Ako se malo prisetite svojih prvih treninga, svog početka, verujem da je većini najveća muka, prilikom vođenja treninga, bila šta sad treba da kažem.

Potom kada ste saznali šta je sve to što treba da kažete, došli ste do stadijuma kada ste počeli previše da pričate kako biste zapravo pokazali šta sve znate. I ove faze su normalne, sastavni deo učenja i našeg napretka kao instruktora.

Sada je vreme da svoje vođenje časa (coaching) podignete na jedan viši nivo, da naučite kako da vaše vođenje treninga bude jednostavno i efikasno. Kako vam to zvuči?

Čekam vas 30. septembra u Novom Sadu!

Jasna Nikolin, Body Balance trener

Prijavi se za Body Balance napredni modul klikom na baner ispod.

Body_Balance_Napredni_modul
Share on Facebook1Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

LESMILLS