body_balance

408 pregleda
0 komentara

BODY BALANCE 79 – OPUŠTANJE I IZAZOV U JEDNOM

I kroz novo Body Balance izdanje nastavljamo pravcem kojim smo krenuli – na treningu ćeš s jedne strane pronaći momente u kojima možeš da se opustiš, a s druge strane momente koji ti nude izazov.

Jedna velika novost koja nam se smeši je Yoga zagrevanje, umesto standardnog Tai Chi zagrevanja. Ovo će uneti pravo osveženje u trening od samog početka.

Zatim se posebno izdvaja pesma 3a koja podseća pomalo na Pozdrav Suncu, sa moćnom muzikom koju prosto nećeš moći da izbačiš iz glave, kao da se direktno obraća tvojoj duši.

Pesma 3b je zabavna i prosto nećeš uspeti da ne zapevaš.

Divna, emocionalna pesma četiri će ti doneti mir. Uzbudljive izazove donose i pesme pet i šest i sedam! Sirene, da li ste spremne? I kako trening odmiče muzika se utišava i usporava što ti omogućava da utoneš u stanje istinske relaksacije.

Zvuči zanimljivo, zar ne?

Nova izdanja nam osim novih pokreta i muzike donose drugačiji ritam i energiju, nove i drugačije osećaje i izazove. Uživajte i zabavite se dok bude pripremali ovo izdanje kao i na svojim treninzima.

Vidimo se uskoro na treninzima! Uživajte u novom izdanju.

Jasna

Share on Facebook15Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

LESMILLS