Body_balance

220 pregleda
0 komentara

BODY BALANCE 78 – MUZIKA KOJA SE PAMTI

Stiže nam novo Body Balance izdanje i verovatno vas bar malo kopka da saznate šta nam ono donosi.

Muzika je potpuno kul – uživaćete da je slušate, a neke pesme nećete moći da izbacite iz glave. Ova sjajna muzika će vam omogućiti da doživite poze na jedan novi i sasvim drugačiji način. Kao i u prošlom, tako i u ovom izdanju imaćete priliku da uživate u dve kombinacije inspirisane Pozdravom Suncu kroz koje ćete se još dodatno zagrejati i povećati mobilnost.

Pesme šest i sedam postaviće pred vama novi core izazov. Aktiviraćete sva mišićna vlakna u središnjem delu tela. Pesma sedam je tako zabavna i luda – biće vam jedna od omiljenih. A skriveni favorit je pesma devet gde ćete se, uz prelepu numeru Lane del Rej, fiziči i mentalno pripremiti za relaksaciju i meditaciju.

PROBAJ BODY BALANCE 78 PRE SVIH

Novo izdanje Body Balance treninga možeš da probaš premijerno na najvećem regionalnom sajmu fitnesa, Belfisu, koji se održava od 15. do 17. septembra u Belekspo centru.

Nova izdanja Les Mills treninga svoju premijeru imaće 16. septembra na Glavnoj bini Belekspo centra i otvoreni su za sve. Svoju kartu za Belfis možeš da obezbediš klikom na OVAJ link.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

LESMILLS