Vesti

body attack 100 final

644 pregleda
0 komentara

BODY ATTACK 100 – PREMIJERNO U AMSTERDAMU

Jedan od najpopularnijih kardio treninga na svetu, pokazuje i dokazuje da njegova zvezda ne bledi, postaje sve sjajnija.

Body Attack postoji od 1980. godine, a svetsku popularnost stiče od 1999., dok se sada izvodi u većini klubova koji imaju Les Mills programe.

BODY ATTACK 100 PREMIJERNO U AMSTERDAMU

Iako se obično nova izdanja Les Mills treninga snimaju na Novom Zelandu, ovog puta, Evropa je privilegovana, jer se Body Attack 100 premijerno izvodi na Reebok Les Mills Live-u u Amsterdamu, 7. oktobra. Svi direktori programa za vikend su u glavnom gradu Holandije, kako bi podržali i uveličali ovaj događaj. A kako će ono izgledati? Znanje i istraživanja akumulirani od 1980. godine svoju kulminaciju doživeće ovim, stotim izdanjem, pa nema sumnje da će zaljubljenici u Body Attack zaista doživeti svoje #fitterthanever iskustvo.

Potpuno novi spoj atletskih pokreta stigao je iz godina akumuliranog znanja i iskustva program direktorke Body Attacka Lise Osborne, a vođeni dosadašnjim iskustvom, ne sumnjamo da će ovo izdanje biti posebno intenzivno, energično i uzbudljivo.

KADA BODY ATTACK STIŽE U KLUBOVE?

Body Attack 100 u klubovima će se naći u martu 2018. godine, kada će, već sada nestrpljivi ljubitelji ovog Les Mills treninga imati priliku da treniraju uz najpoznatije svetske hitove na treningu koji već od sutra osvaja svet – Body Attack 100!

Share on Facebook45Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Najnovije

LESMILLS